fbpx


Vi har haft en fantastisk dag her på Akademiet med besøg fra MAC.

Vi har idag haft fornøjelsen af at have Michelle, som er Resident Trainer hos MAC her i Danmark, på en heldags besøg og undervise vores elever. Hun havde en fantastisk bog med, hvori alle makeuplooks fra hele verden, som MAC har lavet, var samlet. Deres såkaldte MAC Trend Book.

Hun har vist nogle af de key looks som MAC har lavet på de seneste fashion shows og som vi kommer til at se her henover vintermånederne. Vi har snakket om hvordan disse looks gør sig super fedt på shows, men også hvordan de kan bruges på den almene forbruger med få ændringer. Det første look hun vise os hed “Ghostly Smoke” og havde et  lækkert udvasket look hvor øjenskyggerne er tonet sammen i et monokromatik look.

Eleverne arbejder her på at kopiere Michelles demo og teste deres evner med dette første look.

Det næste look vi gennemgik hed “Au-Currrant” og hvade fokus på læberne og en lækker ren hud.

Her er lidt bag om eleverne mens de arbejder på deres andet look.

Vi har fået mange skønne tips og teknikker som Micehlle bruger i sit arbejde, hvilket altid er en gave og som eleverne selvfølgelig har suget til sig. Som her hvor hun viser hvordan hun ville rette det sidste til på en af elevernes arbejde.

Vi tog også et lille sneak peak af Michelles fantastiske kit.

Vi siger tak for en dejlig dag med tonsvis af inspiration og vi glæder os til at se meget mere i fremtiden. Med den nye Prostore som åbner i københavn kommer vi jo nok alle til at være faste stamkunder hver gang MAC udkommer med noget nyt.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...