fbpx


Line Nowak er en af danmarks dygtigste makeup artister som til daglig er fast inventar hos DR, hvor hun er med til at lave makeup og hår på mange af DR´s programmer med diverse gæster, tv-værter, artister og mange andre.

Line startede sin karriere som freelance makeup artist og arbejde et halvt år som freelance artist ved DR. Derefter blev hun fastansat og har nu været hos dem i 11 år. Så om nogen, ved Line alt om TV, vinkler, lys og baggrund, der har stor effekt på den makeup som skal laves for at gøre sig bedst på TV.

Mange kender måske til programmet Boogie som var et af de ungdomsprogrammer hvor Line startede sin karriere hos DR. Line arbejder primært med undgdomsudsendelserne og hun fortæller at der er stor forskel på hvordan man sminker ved ungdoms tv i modsætning til drama tv.

I dag er hun med som key artist ved store optagelser som X-Factor og Melodi Gran Prix.

Vi fangede hende under dette års melodi gran prix i Herning og spurgte lidt ind til hendes yndlings produkter og hvorfor de virker så godt på TV.

Der er et par produkter som Line hiver frem. Hun ville ikke kunne lave sit arbejde uden hendes Airbrush makeup som er fantastisk på High Definition TV. Airbrush er den nyeste teknologi og bruges idag ved stort set alle former for High Definition TV udsendelser. Line understreger at dette er et af hendes absolutte yndlings produkter i hendes arbejde.
Dertil er MAC´s shaping palette også en af Line´s yndlings produkter. Hendes kontour, highlight og blush palette som hun arbejder med for at give ansigtet form og figur hjælper hende til at giver den rette struktur og friskhed til ansigtet.
Paletten her er fra MAC og har alt du skal bruge når du skal skabe struktur i et ansigt. Den hedder shaping pallet.
Denne eye-pen fra La Prairie bruger Line under øjnene for at give en friskhed og lysende effekt til øjet. Det dækker og afviser mørke rander og er fantastik på TV.
Men inden hun overhovedet starter sin makeup, sørger hun for at hendes base er godt fugtet og klar til en lækker TV makeup. Her er cremen fra Embryolisse super god, da den giver et meget højt niveau af fugt og giver en lækker, sund og frisk hud.
 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...