fbpx


Selvom vi er makeup artister, betyder det ikke at vi kaster flere lag makeup i ansigtet hver evig eneste dag- Tværtimod faktisk.
Selvfølgelig er det dejligt at gøre sig rigtig fin engang imellem, men til hverdag kan jeg rigtig godt li at være så naturlig som muligt, specielt her til sommer hvor det er varmt. Der er ikke noget værre en at føle sig helt kvalt i makeup og så svede samtidig.
Til de store modeshows ser vi samme tendens ”Less is more” hvor der er fokus på lækker naturlig hud og indre glød. Det er SÅ lækkert!
Jeg har haft mange unge piger under mine pensler, som bruger afsindigt meget makeup fordi de mener de har en grim hud, men hey chickas, jeres hud bliver ikke mindre grim af al den makeup. Lad den få ro og lad den suge til sig af sommerens lækre fordele, i form af sol, saltvand og alt andet lækkerhed (dog husk spf).
Brug en lækker cremet concealer til de nødvendige steder dvs., under øjnene, omkring næsen og andre steder hvor man har tendens til lidt rødme. Husk dog at gå lidt toner op om sommeren da du får mere kulør. Fregner er DEJLIGE om sommeren, så lad være med at dække dem. Lidt solpudder på kinderne og læbepromade på læberne eller en pangfarvet læbestift og du udstråler selvsikkerhed, naturlighed, sundhed og du er samtidig med på mode tendensen. Husk altid at fugte dit ansigt med en lækker fugtighedscreme eller en (min favorit) fugtgivende olie. Hvor nemt er det lige?
Kate Moss er mit helt store stil idol og hun af alle, tilslutter sig less is more.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...