fbpx


I vores freelance arbejde, arbejder vi med mange forskellige artister og en af de kunstnere vi senest har lavet musikvideo med er L.O.C. som netop er udkommet med sin nye single’Marquis’. Da vi havde en stor portion af statister og modeller med i videoen gjorde det os muligt at medbringe hele vores hold fra akademiet og give vores elever en smag og forståelse for hvad den salgs arbejde kræver.
Looket for video´en udarbejdes altid af key makeup artisten i samarbejde med både stylisten, selve artisten og det kreative team bag hele opsætningen for en video. Så der er altid flere mennesker ind over som på forhånd har lagt en del research og strategi for en video og hvordan den skal udvikles.
Vores elever fra Akadamiet fik en rigtig fin fornemmelse for hele setup´et og for de ting som der hører med behind the scene under en indspilning. Eleverne skiftedes om at være med som assistenter i makeup rummet og sugede alle tips og tricks til sig. Der blev både snakket om makeup teknikker, hårtrends, lyssætning og ikke mindst ens opførsel på set´et og omkring de andre.
Inspirationen til hår looket kom fra den altid skønne old school glamour/hollywood tid med klassiske 50’er waves og lækker hud med glans og liv.
Alt i alt var det en skøn dag i herligt selskab med et fantastisk team af mennesker der altid gør det muligt at arbejde professionelt mod et fælles mål.
Se videoen her på linket:
___________________________________________________________________
Skrevet af Line Ahnstrøm og Sofie Brixx
Billeder taget af Line Ahnstrøm og screenshoots fra Gaucho Film´s optagleser

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...