fbpx


Jacob arbejder til daglig som selvstænding makeup artist og hårstylist. Han er et kendt ansigt i DR´s makeupafdeling hvor han har arbejdet siden 2008. Jacob har lavet stort set alle slags opgaver gennem hans karriere.

Han har både arbejdet som frisør, primært for Palma Salon & Spa, været på bureau, og har været creativ art director for Hair Construction siden 2004 og frem til nu.

Jacob er både uddannet frisør og makeup artist og en af hans spidskompetence er helt klart hans fuldstændig fantastiske flair for hår og hvordan man får det til at gøre præcis som han ønsker det. Han har lavet alt fra modeserier, til musikvideoer til reportage optagelser, og som idag hvor han laver store shows for DR som X-Factor og det Danske Melodi Gran Prix.

Vi fangede ham ved dette års melodi gran prix og spurgte ind til hans yndlings produkter:

1. MoonBeam fra Benefit. Fantastisk Highlighter som han bruger til alle de høje flader i ansigtet han gerne vil fremhæve.

2. Oribe Styling Produkter, specielt deres Dry Texturizing Spray som giver en fantastisk struktur i håret. Det er som en tørshampoo blot 100 gange bedre.

3. Airbrush som selvfølgelig er helt uundgåeligt hvis man skal lave et flot stykke arbejde på HD TV. Så det er altid fast inventar i Jacobs kit når han arbejder på TV.

4. Hans læbe palette fra MAC. De har alle farver, teksturer og mætningskonsistenser en artist kan ønske sig.

5. Pensler – Det er som en hammer for en håndværker. Uden ens værktøj, kan man næsten ligeså godt gå hjem igen. Penslerne er som ved alle makeup artister deres vigtigste redskab til at skabe de looks man ønsker.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...