fbpx


Det er kun en måned siden, at Christina Holmstoel og hendes hold blev færdiguddannede her på akademiet, men Christina har haft nok af spændende ting at se til! Vi har mødt hende til en snak om det nye drømmejob, de store drømme og at turde ændre retning for sit liv.

 

Hvordan føles det at stå på helt egne ben, nu hvor du er færdiguddannet?
Det er skræmmende, men også mega fedt – jeg har fået en rigtig god undervisning og et rigtig godt forløb her hos Nicci Welsh Makeup Academy, så jeg føler mig godt rustet til at skulle ud i den virkelige verden og igang!

 

Hvordan ser din hverdag ud lige nu?
Lige nu går det hele rigtig godt – min hverdag er mega cool! Jeg har fået lov til at komme med Nicci ud og assistere på et job, hvilket er super fedt og rigtig spændende – og så har jeg været så heldig at få et job hos Sephora, hvilket jeg er mega stolt over. Før jeg tog uddannelsen arbejdede jeg som Social- og Sundhedshjælper, og det beviser bare, at hvis man virkelig har en drøm og noget man gerne vil i livet, så kan det godt lade sig gøre.

 

Hvad har du igangsat af aktiviteter for at nå dit mål?
Jeg valgte jo at tage det store skridt at tage herover – det gik op for mig at livet var for kort til at arbejde med mit gamle job, så det var første trin. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort! Og så gjorde jeg jo, som Nicci fortalte mig under uddannelsen, at vi skulle gøre når vi var færdige – jeg tog rundt og præsenterede mig selv til mulige arbejdsgivere, selvom det var enormt grænseoverskridende. Det førte til at jeg fik jobbet! Så igen tak til Nicci!
Da jeg var færdig med uddannelsen var målet at få et job her, så jeg ikke skulle tilbage til Jylland og arbejde med mit gamle job, så det kunne ikke blive meget bedre at jeg har fået mit drømmejob nu, og jeg er meget taknemmelig for at Nicci har banet vejen for mig.

 

Hvor er du om et år?
Der er jeg jo nok en kæmpe stor makeupatist, som rejser rundt i hele verden, er med på fashion shows, og en del af et fedt team! Man må gerne sigte stort, er det ikke det man siger? Go big or go home!
Drømmen er i hvert fald at komme ud og rejse og komme med på fashion shows. Lige nu har jeg Sephora-jobbet, og jeg ved at de har Pro Teams, så jeg sigter efter at kunne det.

 

Nu er der jo startet et nyt hold, for kun halvanden uge siden – har du et godt råd til dem?
De skal bare være 100% sig selv. Hvis de elsker makeupverdenen så meget som mig, er der gode odds for at de klarer det. De skal bare tro på sig selv, for det er en hård branche og der er mange om buddet, men jeg er sikker på de nok skal have held med det. Når man har gode lærere som Nicci, Nini og Adriana, så er de under gode vinger mod en god fremtid.

 

Har du også en drøm om at blive en professionel hår- og makeup artist, kan du tilmelde dig lige her:

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...