fbpx


 

Som vi tidligere har beskrevet på bloggen – bl.a. da eleverne var med Nicci til Fashion Week – er det en god idé allerede under uddannelsen at gøre sig tanker om, hvilken retning man ønsker at gå, når man er færdig. Det betyder ikke, at man ikke kan vælge at bruge sine evner i mange forskellige sammenhænge, men hvis man eksempelvis ønsker at arbejde som makeupartist eller hårstylist til Fashion Week, er der nogle tanker man skal gøre sig. Er man en type, som kan håndtere stressede situationer, og være detaljeorienteret, selvom tiden er knap? Forstår man ikke at tage det personligt, når stress og pres er på det højeste, og nogen måske kritiserer én i en hård tone? Formår man at arbejde godt i et team, være på, professionel og opsøgende? Disse ting er nemlig afgørende for at kunne blive booket første gang og igen efterfølgende.

Se videoen, hvor vi kommer backstage med Nicci Welsh og hendes Nicci Welsh Pro Team til Fashion Week, med intet mindre end fem shows over to dage:

 

Er du elev og drømmer om at arbejde til Fashion Week, er det vigtigt du har den rette indstilling – du skal selv være opsøgende, lade dit netværk vide at du enormt gerne vil arbejde, og prioritere at sige ja, hvis du endelig får muligheden. Du skal ville det. Fashion Week er hårdt arbejde, men det er en fantastisk oplevelse. De fleste makeupartister vil sige at det er det hele værd, når de ser de modeller, som de har arbejdet på, gå ned af catwalken til hyldest fra både designer og publikum.

 

Du kan læse mere om vores uddannelse lige her.

 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...