fbpx


Vi ved ikke med dig, men vi kan ikke få nok at røde læber. Den klassiske røde læbe, går nok aldrig af mode. Den har siden sin oprindelse, haft mange comebacks, men den har egentlig aldrig rigtig være “af mode.” For at bære en rød læbe med stil, er det vigtigt at den står knivskarpt.

Læs med her, hvordan vores dygtige elever, Malene Wagner Nielsen & Julie Marie Holmelund, skabt dette smukke, klassiske look.

Prime time

Fugt og blødgør som det første huden, med MAC Softning Lotion. Masser derefter Studio Moisture Cream godt ind i huden, for at give huden rigeligt med fugt. Sidste step før foundation er MAC Strope Cream. Denne lys reflekterende fugtighedscreme, fanger lys og kaster det smukkeste skær tilbage. Dette produkt er derfor genialt til at give smuk strålende hud.

Øjeblikkelig glød

Din foundation skal passe din hud perfekt hver gang, ligesom dine yndlingsjeans. Sørg for at finde en med en smuk og naturlig dækning, som ikke mærkes, og som samtidig giver en silkeglat og naturlig hud.

( Til dette look, er der brugt MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation i farven NC20. Denne foundation giver en naturlig dækning og et smukt satin finish. )

Påfør et let lag over hele ansigtet for at give en glat ensartet hud.

Påfør her efter en smule concealer under øjnene og andre steder, som trænger til lidt ekstra dækning. Her kan du eventuelt, som os, bruge MAC Select Moisturecover concealer.

Afslut huden, med en smule highlighter øverst på dine kindben. Med en highlighter reflekteres lyset på din hud, så den ser glødende frisk og ungdommelig ud. (Til dette look har vi brugt Extra Dimension Skinfinish i farven Double Gleam fra MAC.)

All eyes on you

Da dette look har læberne i fokus, er der brugt meget naturlige farver på øjnene.

Fordel et tyndt lag MAC Pro Longwear Paint Pot i farven Groundwork over næsten hele øjenlåget. Læg kun farven op til globlinjen, men blend den godt ud og op mod brynet.

Derefter bruges en smule mørkere farve fra MAC Studio Sculpt And Shape Contour Palette, for at give en smule mere dybde langs vippekanten.

Slut af med en lille smule mascara, for at fremhæve din øjne lidt ekstra. Til dette look er der brugt Extended Play i farven Giga Black fra MAC.

Fyldige og velformede bryn

Velplejede og fyldige børstede bryn er en tendens, som nærmest har opnået kultstatus.

Det er blevet en uundgåelig del af makeuprutinen og et must for et velplejet og naturligt look. Til dette look er der brugt Pro Longwear Waterproof Brow.

Børst dine bryn op ad, så de får den perfekte fyldige form.

Ikoniske røde læber

Sidst, men absolut ikke mindst! LÆBERNE.

En flot læbestift er den hurtigste måde at gøre et ellers naturligt hverdagslook festligt på.

Når du skal lave den perfekte læbe, er det vigtigt at huske på de tre P’er. Primer, Powder & Pencil.

Step 1. Læg MAC prep+prime Lip på læberne, som var det en læbepomade. Du må meget gerne lægge den en smule ud over kanterne, da dette vil forhindre læbestiften i at løbe ud i små linjer i huden omkring munden.

Step 2.Læg en smule prep+prime transparent Powder omkring munden for at sætte primeren og skabe et mere tørt underlag til at lægge din lipliner. Med pudder langs kanterne, undgår du at din lipliner glider rundt og ikke afgiver den optimale farve.

Step 3.Line dine læber med MAC Lip Pencil i farven Brick. Sørg for altid at starte, i hjørnet at munden og tegne op ad. Dette vil helt automatisk gøre at kurven/stregen du tegner vil blive mere fyldig og få en flotter form. Tegn derefter din underlæbe på samme måde. Fra hjørnet og ind mod midten. Fyld til sidst læberne helt ud med din lipliner, for at skabe ekstra holdbarhed og en ensartet grundlag til din læbestift. Dup læberne med et stykke serviet og du er klar til læbestift. Til dette look, har vi brugt Lipmix fra MAC i farverne Red og Crimson. Lipmix er meget pigmenterede, og er derfor helt perfekte til at skabe dette look, med intense røde læber. 

Relateret indlæg