fbpx


Hvad der sker, efter man har taget en makeup-uddannelse hos os er jo selv sagt op til én selv at finde ud af. Men vi kan kun sige, at der er et hav af karrieremuligheder! Det er helt op til en selv, hvilken vej man vil gå og hvor hårdt man vil kæmpe, men mulighederne er mange. Det ved vi! Og det ved vi fordi, vi kan se, hvordan det går vores tidligere elever ude i verden i dag. Vi har plukket fire styks tidligere elever ud, for at vise jer, hvordan en uddannelse som makeup-artist hos Nicci Welsh Academy danner en god grobund for en ret fed karriere (synes vi i hvert fald!). De fire, I kan læse om her, har virkelig fået stor succes. Og bare rolig – mindre kan også sagtens gøre det 😉

Josephine Mai

Josephine er i dag 31 år gammel, og hun er efterhånden blev en meget attraktiv hårstylist og makeupartist. Hvis du har set kampagner for navne som By Malene Birger, Baum und Pferdgarden og Sand. Og så har hun været medansvarlig for hår på de største internationale modeuger i de sidste mange sæsoner, og har altså arbejdet for navne som Dior, Givenchy, Dolce & Gabbana, Balenciaga og mange flere! Selvom hun især er skarp til dét med hår, er hun i den grad også anerkendt for sine makeupskills i branchen. Desuden kårede Costumes læsere hende i 2016 til årets skønheds-instagrammer. Find hende på hendes Instagram @josephinemai, hvor hun deler sine mega inspirerende looks med sine følgere.

Marie Dausell

Hun gik på vores uddannelse i 2015, og siden da er tingene bare gået stærkt for Marie. Før hun tog uddannelsen arbejdede hun som Visual Merchandiser, men gik altså all in på makeup. Hun har taget sin visuelle forståelse med sig i makeup-verdenen, og har en vildt inspirerende og kreativ stil. Hun har især været god til at opbygge sit eget brand på sin Instagramprofil @dausell, og hun har i skrivende stund 137K følgere. Hvis du er vild med kreativ avantgarde øjenmakeup, er det klart en profil, du bør følge! Endeligt har hun også arbejdet på redaktionelle skydninger for både danske og udenlandske modemagasiner,  og sidst men ikke mindst vandt hun i 2018 prisen som årets makeup-artist ved Elle Style Awards. Så sejt!

Tanja Gregersen

Tanja er medstifter af makeup-brandet MIILD Makeup. Hun har længe lidt af allergi, og derfor var hendes omgangskreds skeptisk, da hun ville være makeupartist. Men hun startede som 24-årig på Nicci Welsh Academy i 2012, og efter hun blev uddannet, brændte hun for at lave makeup-produkter, der var gode for folk med allergi. Derfor stablede hun verdens første allergicertificerede og svanemærkede makeup-brand på benene i samarbejde med Tine Emilie Svendsen. Det var en sej kamp at få skabt et mærke, der både er allergi-certificeret og ikke mindst af kanon god kvalitet, men det lykkedes efter 3,5 for Tanja og Tine. Følg deres rejse på deres instagram-konto @miildmakeup. Og til alle jer, der elsker makeup, men lider af allergi, siger Tanja: Ja, det er en udfordring at have allergi som makeupartist, men det er bestemt ikke umuligt! Man skal altid følge sine drømme – nogle gange er man bare nødt til at tage sine forholdsregler og fx. altid gå efter makeup og hudpleje, der er allergicertificerede. Og så er man mere end velkommen til at stille spørgsmål til Tanja via hendes Instagram @tanja_gregersen.

Sazan Amin

Før Sazan startede på vores akademi, arbejde hun i 11 år som tandplejeassistent. Hun havde dog et brændende ønske om at arbejde i beauty-verdenen, og en uddannelse hos os banede vejen for hende. Hun har skabt sin egen øjenvippe-linje, som hun først lancerede i Irak, og sidenhen i Danmark. Udover hendes popularitet her i landet, er hun især en kæmpe stjerne i hjemlandet Iran. Ikke bare fordi hun er en enormt dygtig makeup-artist, og fordi hendes vippe-linje er fantastisk – det er nemlig mindst lige så meget fordi hun er en selvstændig business woman, og derfor et kæmpe forbillede for rigtigt mange kvinder. Hendes popularitet (over hele verden) kommer især til udtryk på hendes Instagram @sazanamin_, hvor hun har over 450K følgere! Og nårh ja, så underviser hun også på vores akademi.

Relateret indlæg