fbpx


Meet your new favorite hair look! Nicci var key-artist på dette ’effortless’ hårlook til LaLa Berlin’s SS17 show, under Copenhagen Fashion Week. Looket er essensen af det trendy ’I woke up like this’ look – Det er dog de færreste af os, der vågner op med denne frisure! MEN, med disse simple trin kan du selv lave looket på ingen tid, og se ’casually chic’ ud hver dag – Selv på de travleste dage!

 

Sådan gør du:

  1. Inddel håret i mindre sektioner, og påfør Oribe Thickening Spray fra rod til spids. Denne spray giver håret mere volumen og tekstur.
  2. Lav en midterskilning og føntør hele håret tørt, med en føntørrer og dertil diffuser. Ved at anvende en diffuser opnår du en bedre tekstur. GHD Air Drying Kit.
  3. Når håret er tørt, inddel det igen i mindre sektioner, og klips den del af håret væk, som du ikke arbejder med.
  4. Tag derefter en lille sektion hår og et stort krøllejern, twist håret rundt om krøllejernet (sørg for at du ikke holder håret for stramt, da det vil give dig en krølle der er for ”perfekt”), hold håret på krøllejernet i ca. 5-10 sekunder, fjern derefter håret og lad det hænge.
  5. Tag en ny sektion hår og gentag step 4, men krøl håret i den modsatte retning. Det giver håret en mere tilfældig tekstur.
  6. Gør det igennem hele håret, og lad det derefter køle af.
  7. Friser håret igennem med dine finger, og spray Oribe Dry Texturizing Spray i hele håret, for at lave den smukke ’effortless’ tekstur.

 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...