fbpx


Contour og highlight – lyder de to vendinger bekendt for dig? De fleste har hørt om contour og highlight, da der er billeder og videoer over alt på de sociale medier. Princippet er, med den måde at lave makeup på, at man understreger ansigtets naturlige dimensioner, så de fremstår enten mere eller mindre tydelige. Som makeupartist bliver man ofte stillet spørgsmålet – Hvad passer til min ansigtsform, og hvor skal jeg påføre det? Vi har derfor lavet denne mini-guide, hvor du først identificerer din ansigtsform, og derefter er det nemt at placere produkterne rigtigt. God fornøjelse!

  1. Find din ansigtsform. Mange oplever at deres ansigt er et miks af to ansigtstyper – hvis det er tilfældet, skal du kombinere din contour og highlight metode. Hvis du f.eks. har en firkantet pande, men et rundt kæbeparti, skal du følge de guidelines der passer til den del af dit ansigt du arbejder med.

  1. Where to contour&highlight? Når du har fundet din ansigtsform kan du begynde, at forme det til den ideelle ansigtsform: oval. Hvis du allerede har et ovalt ansigt, er du en af de heldige der ikke har brug for contour og highlight.

Husk, at contour og highlight skal se naturligt og sundt ud. Din Contour farve skal være ca. 1-2 toner mørkere end din naturlige hudtone, og din highlighter skal være 1-2 toner lysere end din naturlige hudtone. Hvis din highlighter bliver for lys, kan det få huden til at se grå og kedelig ud (særligt hvis du har mørkere hud)! For at kunne lave en smuk og fejlfri contour og highlight er det essentielt at du bruger de rette redskaber. Med Nicci Welsh Pensler kan du nemt og hurtigt skabe det perfekte finish. Vi har fundet vores favorit pensler frem:

1. Foundation Pensel, 279kr. http://nicciwelshshop.com/product/foundation-brush-43/– Tillader dig at påføre og blende cremeprodukter ind i huden, uden besvær. Den flade form gør det muligt, at arbejde med cremede produkter uden at de klumper.

2. Foundation/Powder Pensel, 339kr.http://nicciwelshshop.com/product/foundationpowder-brush-42/ Giver dig mulighed for at skabe et airbrushed finish på huden, da dens fluffy hår smelter produktet fejlfrit ind i huden. Foundation/Powder og Foundation Penslen er den perfekte kombination når det kommer til highlight og contour, da de fuldender hinandens funktion.

3. Eye Blend Pensel, 199kr. http://nicciwelshshop.com/product/eye-blend-45/– Den er perfekt pensel hvis du skal påføre produkt på mindre områder, da dens lille fluffy form er ekstremt effektiv.

4. Fan Pensel, 129kr. http://nicciwelshshop.com/product/fan-brush-52/– Essentiel når det kommer til highlight! Den lille vifteform påfører produktet let og lækkert, og blender alt fra pudder til cremeprodukter. Alle pensler kan købes på: http://nicciwelshshop.com

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...