fbpx


Mangler du inspiration til dit hår, både til fest og hverdag? Her er fire looks som kan hjælpe. Vi er store tilhængere af hvad vi er vant til, og derfor forbliver vores looks meget ofte det samme. Billederne herunder viser hvor forskellige looks der kan kreeres på én person. Hvis du oftest har helt glat hår ville look 1 og 3 være super flotte for at give et nyt friskt look, uden at det bliver for voldsomt. Hvis du derimod har mod på noget der er meget ’fashion’ er look 2 lige noget for dig. Det V-formede look er meget IN i øjeblikket – flere af de store modehuse har brugt dette look til deres efterårskollektion. Hvis du derimod er til et mere blødt og feminint look, er nr. 3 virkelig fedt! Det er piget, men ved at lave en edgy makeup, bliver looket meget mere intenst og cool. Looket passer samtidig rigtig godt til julefrokoster og nytår, hvor man gerne må gøre lidt ekstra ud af det.

For at skabe de flotte looks er det vigtigt at bruge de rette hårprodukter for at få det til at holde hele dagen/natten. ORIBE’s hårprodukter er virkelig eksklusive og holdbare, samt meget drøje i brug. They will make sure you look perfect all night long! Tjek deres produkter ud på Oribe.com for at finde de bedste produkter til dit hår.

 

_________________________________________

Blogindslag skrevet af Sofie Brix Olsen

Reference: alluremagazine.com og oribe.com

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...