fbpx


Goodmorning Monday! Vi starter ugen ud med, at kigge tilbage på sidste uges bedste hårlooks – Ugen har bød på massere af volumen, ny-klippede og -farvede frisurer. Lad dig inspirere til en ny sommerfrisurer:


Queen B. aka. Beyonce er gået all-in på volumen og krøller! Vi elsker kombinationen af stort hår og mørke læber – It does’nt get any better!


Kim K. blev i sidste uge ENDNU mere blond. Den kolde tone er virkelig flot til Kims fantastiske hudtone – Men vi glæder os til at se hvordan hun klare de højt elskede udgroninger.


Smukke Jessica Alba fik klippet sit lange hår af, og har nu den fineste ’bob’. Denne frisure er perfekt til sommer – især med den lækre ’ombre’ hun har valgt.


De to ’It’ piger, Gigi Hadid (v) og Kendall Jenner (h) så gudesmukke ud til Balmains Afterparty. Gigi havde valgt en lavtsiddende ’messy’ ponytail, hvorimod Kendall havde en høj perfect ponytail – Vi kan ikke sige andet end, WOW!


Ellie Goulding er hoppet med på den lange ’bob’, og så fantastisk ud i sidste uge, med en mere stylet udgave. Smukt, smukt, smukt!


Rød læbestift, beachy hår og Rita Ora er altid en god cocktail! Hun viste et sneak-peak af hendes nye kampagne for Coca-Cola.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...