fbpx


Vi elsker allesammen sund, glossy og lækker hud, men hvordan får man det?

 

Det viser vores dygtige elever Mia Pihl Madsen og Emma Rolsted Jensen dig lige her!

 

Model: Olivia Frederikke / Le Management

 

GET THE LOOK

 

 1. For at få denne sunde, friske, glossy og lækkre hud, er det vigtigt at starte med at skrubbe huden godt igennem. Det samme gælder læberne. Rens derefter huden godt, for at være sikker på at alt tør og død hud er væk. Du har nu en helt frisk base, klar til at skinne!

 2. MAC Softening Lotion bruges på huden for at fugte den godt igennem. Pres produktet ind i huden med en vatrondel, især de steder hvor der er evt. tør hud. Du kan samtidig, med fordel lægge et godt lag Lip Conditioner. Dette vil give den massere tid til at trænge ind i læberne mens du lægger resten af din makeup.

 3. MAC Face & Body Moisturizer masseres godt ind i hele ansigtet. Sørg for at give huden alt den fugt, den har brug for.

 

 1. Herefter påføres MAC Strobe Cream. Denne lysreflekterende fugtighedscreme lysner og highlighter huden med perlemorsglitrende partikler og antioxidanter. Disse egenskaber er perfekte til at skabe et strålenede og sundt look. Partiklerne i cremen fanger lyset og kaster glans og lys tilbage over alle hudtoner og lysforhold. Dette produkt er altså essentielt for at skabe det perfekte glowy look. Strobe Cream kan også blandes i både fugtighedscreme og foundation for ekstra glød. Påfør igen til sidst som highlighter på kindben, næseryg og amourbuen.

 

 1. Påfør nu MAC Prep + Prime Natural radiance primer, for at udglatte huden, tilføje ekstra glød, og for at få makeuppen til at holde længere.

 

 1. Til dette look, har vi brugt MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation i farven Denne foundation giver rigtig meget fugt, og efterlader huden glat, strålende og med et naturligt strålende finish.

 

 

 1. MAC Select Moisturecover Concealer bruges under øjnene og hvor der er eventuelle urenheder. Denne concealer har en høj dækkeevne, men ser meget naturlig ud og passer derfor godt til looket.

 

 1. På øjenlågene, bruges MAC Pro Longwear Paint Pot. Farven blendes ud fra vippekant til globelinje og langs nederste vippekant.

 

 1. MAC Blushbaby lægges på kinderne for en sund glød.

 

 

 1. Påfør et meget let lag MAC Extended Play Mascarapå vipperne, for at farve dem sorte.

 

 1. Et par af de mørkere kolde toner fra MAC Light/Medium Studio Fix Sculpt and Shape Contour paletten bruges på øjenlågene for at skabe mere intensitet og dybde.

 

 1. En eyeliner effekt skabes langs øverste vippekant, ved at lægge en mørkere brun øjenskygge med Nicci Welsh Eyebrow/Angle Eyeliner makeup pensel.

Relateret indlæg