fbpx


The smokey-eyes-love is real!
De dér smokey eyes er altid en vinder! Uanset om det er den klassiske sorte, en udfordrende blå eller en naturlig brunlig, så er det vores go-to makeup look til fest og særlige lejligheder!
Denne lilla sexy lilla smokey-eye er lidt blødere, lidt mere anvendelig og lidt nemmere at håndtere end den sorte. Så vil du vide hvordan man gør, hvilke makeup børster og i hvilken rækkefølge du skal gøre det hele? 
Så læs med her…

 

How to:

1. Applicer din Lemon Aid Eye Primer på øjenlåget. Benefit Lemon-Aid Color Correcting Eyelid Primer, ca. 230 kr.

 

2. For at få den perfekte base til øjenlåget, appliceres en koldtonet lilla creme skygge på hele øjenlåget, og smudge den op i globelinjen med en contour pensel. MAC Paint Pot ‘ Stormy Pink’, 165 kr., Nicci Welsh Eye Shadow Contour pensel, 205 kr.

 

3. Påfør en mørkere creme skygge, i globelinjen og blend den forsigtigt ud til midten på øjenlåget og ud i yderste øjenkrog så du former et lille cat-eye. MAC Extra Dimension ‘stolen moment’, 175 kr.

 

4. Blend den overskydende øjenskygge næsten hele vejen op til brynets kant, men sørg for at det er meget bløde kanter. Nicci Welsh Eye Blend, 199 kr.

 

5. Bland de to farver fra MAC på en eyeshadow pensel, og placer skyggerne i lidt over den inderste øjenkrog og blend derefter godt op mod brynet. MAC Eyeshadow ‘Cobbering’ + MAC Eyeshadow ‘Lyric’ , Nicci Welsh Eye Blend Brush, 199 kr.

 

6. Blend det godt ud med en blending brush. Nicci Welsh Eye Blend Brush, 199 kr.

 

7. Placer i øjenkrogen – MAC ‘Coppering’ + MAC ‘Naked Lunch’ med Nicci Welsh Eye Shadow Brush, 199 kr.

 

8. Påfør en mørkerød liner på den øverste vippekant – fra midten og mod yderste kant, blend godt op mod globelinjen, så der ikke bliver dannet nogle hårde linjer. Sisley Phyto-Levres Perfect ‘Burgundy’, 340 kr., Nicci Eye Smudge Brush, 199 kr.

 

9. Påfør en sort eyeliner på den nederste våde vippekant – påfør hele vejen ind i den inderste øjenkrog. På den måde skaber du et mere defineret øje. Blend den forsigtigt ned til øjenvipperne så du får et mere blødt look. MAC Fluidline ‘Blacktrack’, 145 kr., Nicci Welsh Eyeliner Brush, 165 kr.

 

10. Anvend samme eyeliner og pensel og påfør også på den øverste vippekant, og blend let og forsigtigt kanten med en Nicci Welsh Angled Eyeliner Brush, 159 kr.

 

11. Under øjet blendes præcist og blødt en sort øjenskygge ind i den eyeliner du tidligere har påført, blendes med en angled eyeliner brush. MAC eyeshadow ‘Carbon’, 100kr., Nicci Welsh Angled Eyeliner Brush, 159 kr.

 

12. Dub forsigtigt en glimmer pigment på midten af øjenlåget. Det giver nogle fantastiske refleksioner til øjenlåget! MAC Pigment ‘ Rose’, 195 kr., Nicci Welsh Eye Shadow Brush, 199 kr.

 

13. Krøl først øjenvipperne med et eyelash curler, og påfør derefter mascara på vipperne. Benefit Roller Lash Mascara, 195 kr.

 

På læberne er der brugt: MAC Lipliner ‘Whirl’ + ‘Soar’, 140 kr.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...