fbpx


Til dette års Zulu Awards var Nicci og Pro-teamet med backstage, hvor Nicci bl.a. gjorde smukke Sarah Grünewald klar til showet og den røde løber, hvor hun skulle interview alle gæsterne. Sarahs look havde fokus på massere af glowy hud, og lange smukke vipper. Genskab hendes look med denne step-by-step, og du har en makeup der vil holde til den lyse morgen!

 

1. Start med at påføre en god ansigtscreme i hele ansigtet. Nicci Welsh’s seceret blend.

2. For at give huden ekstra shine, påfør en creme med perlemorseffekt på toppen af kindbenet og langs næseryggen. Sørg for at cremen er masseret godt ind i huden. MAC Strobe Liquid, 270kr.

3. Påfør en concealer under øjnene, langs næseryggen og på de områder du føler der behøver en smule mere dækkeevne (urenheder osv.). Sørg for at påføre den med en pensel, for at produktet virkelig bliver arbejdet ind i huden. MAC Pro Longwear Concealer, 150kr. Og Nicci Welsh Concealer Pensel, 175kr.

4. Fordi looket var til den røde løber og TV, brugte Nicci Airbrush som foundation. Det giver huden en fejlfri og ensartet overflade, uden det ser tungt og kedeligt ud. Sørg for kun at bruge et fint tyndt lag, da det giver det pæneste resultat. Dinair Airbrush Kit, 1799kr. http://nicciwelshshop.com/product/air-brush-kit-41/

5. Vent et 1-2 minutter før du rør ved huden, efter du har brugt Airbrush, da det skal have lov til at fæstne.

6. Påfør derefter en bronzer under kindbenet, templerne, kæben og på begge sider af næseryggen. Anvend en lille fluffy pensel til at blende det ind med, på den måde ungår du at det sætter sig i klumper på huden. MAC Bronzing Powder,’Bronze’, 205 kr. Og Nicci Welsh Eye Blend Pensel, 199kr.

7. For at give kinderne et friskt og lækkert finish, påfør en blush på æblet af kinden og blend det op langs kindbenet. MAC Mineralize Blush ’Dainty’, 210kr. Og Nicci Welsh Blush Pensel, 259kr.

8. Afslut huden med en smuk highlighter på toppen af kindbenet og langs næseryggen. Det giver lige det sidste ’touch’ af lækkerhed til huden. MAC Mineralize Skinfinish ‘Soft&Gentle’, 240kr.

9. For at skabe Sarahs lange smukke vipper, er det essentielt at bukke øjenvipperne inden der påføres mascara. MAC Black Full Lash Curler, 195kr.

10. Påfør derefter massere af mascara, på både de øverste og nederste vipper. Når du påføre din mascara er det vigtigt at du laver ’zig-zag’ bevægelser, idet du påføre den. På den måde skaber du mest volumen og længde. MAC Extended Play Lash, 155kr.

11. Fordi looket er meget simpelt, er det vigtigt at dine vipper virkelig træder frem – påfør derfor et par falske øjenvipper. Vælg et sæt der har fokus på længde, frem for volumen. MAC Lash nr. 7, 115kr.

12. Fyld dine bryn ind med en kold øjenskyggefarve og en skråpensel. På den måde kan du naturligt forme dit bryn, og fylde ind der hvor der mangler hår. MAC Eye Shadow ’Coquette’, 150kr. og Nicci Welsh Eyebrow/Angle Eyeliner Pensel, 159kr.

13. Afslut hele looket med en naturlig farve på læberne. Anvend en lipliner, da det holder længere og har et naturligt matte finish. MAC Lip Pencil ’Dervish’, 140kr.

 

Du kan købe alle de nævnte pensler på Nicci Welsh Shop: http://nicciwelshshop.com/category/pensler-enkeltvis-14/

IMG_0138

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...