fbpx


Smukke Eva Harlou var forbi akademiet, inden hun skulle til Dronningens 75 års fødselsdag. Evas look skulle derfor være meget elegant og klassisk – Et bronzed smokey eye, og en simpel læbe. Hun så fantastisk ud på den røde løber! Genskab hendes makeuplook med denne step-by-step:

 1. Start med at bruge en fugt spray i hele ansigtet, for at gøre huden klar til makeup. MAC Fix+, 150kr.
 2. Anvende derefter en medium dækkende foundation – start altid med at påføre din foundation på næsen, da det er i midten af ansigtet, du har brug for mest dækkeevne. Brug en pensel til at blende produktet godt ind i huden med. MAC Pro LongWear Foundation, 260kr. og Nicci Welsh Foundation Pensel, 279kr.
 3. Fremhæv kindbenene med en bronzer, for at skabe dimensioner i ansigtet. Påfør bronzeren langs den nederste del af kindbenet, og blend det naturligt ind i huden med en pensel. NARS Bronzing Powder ’Laguna’, 310kr. og Nicci Welsh Blush Pensel, 259kr.
 4. Giv kinderne en frisk glød med en peach/bronze farvet blush. NARS Blush ’Orgasm’, 240kr.
 5. Fremhæv kindbenene og næseryggen med en smuk highlighter, der får huden til at emme af sundhed. Påfør den med en lille pensel, for nemmere at kunne styre produktet. MAC Mineralize Skinfinish ’Soft&Gentle’, 240kr. og Nicci Welsh Eye Blend Pensel, 199kr.
 6. På øjnene er det vigtigt at starte med en base farve, for at skabe et ensartet grundlag for resten af øjenmakeuppen. Påfør det fra vipperne og op til globelinjen. MAC Eye Shadow ’Wedge’, 150kr. og Nicci Welsh Angle Eye Shadow Pensel, 205kr.
 7. Tag derefter en mørkere brun farve og blend den ind over hele øjenlåget. MAC Eye Shadow ’Bronze’, 150kr.
 8. Anvend derefter en mindre pensel, og påfør den samme mørke farve langs de nederste vipper. Nicci Welsh Eye Smudge Pensel, 199kr.
 9. Påfør en sort gel eyeliner langs de øverste og nederste vipper, men en lille pensel. Bobbi Brown Long Wear Gel Eyeliner, 180kr. og Nicci Welsh Eyeliner Pensel, 165kr.
 10. Dup en lille smule rosa øjenskygge i den inderste krog af øjet, for at åbne øjet op. Blend det derefter sammen med de bruneøjenskygger, således at overgangen ser naturlig ud. Bobbi Brown Shimmer Wah Eye Shadow ‘Pink Chiffon’, 190kr. 
 11. Anvend en mascara der giver både længde og fylde til vipperne, da det giver øjnene et mere intenst look. MAC In Extreme Dimension Mascara, 195kr.
 12. Fyld brynene ind med en kold brunlige farve, for at definere dem. Sørg for at det stadigvæk ser naturlig og flot ud. MAC Eye Shadow ’Omega’, 150kr. og Nicci Welsh Eyebrow/Angle Eyeliner Pensel, 159kr.
 13. Som det sidste finish til looket – Påfør en lipliner over hele læben i en smuk rosa/rød farve. MAC Lip Pencil ’Soar’, 140kr. 
(Alle pensler kan købes på Nicci Welsh Shop: http://nicciwelshshop.com/category/makeup-pensler-1/

(photo credit: Camilla Rønde/TV2)

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...