fbpx


Kig med backstage sammen med Nicci og hendes fantastiske team! Her stod de for både hår og makeup til det store CPH Fashion Week BOOZT åbningsshow.

Lige her afslører vi hvordan Nicci Welsh og det fantastiske Nicci Welsh Pro Team lavede håret på det store Boozt åbningsshow til Copenhagen Fashion Week august 2020.

Se de smukke billeder og få en “step by step” guide til hvordan du selv laver det smukke look

Tak til det altid fantastiske Nicci Welsh Pro Team for altid at være de absolut bedste ❤️ ❤️ ❤️

Tekst af Camilla Tandrup: 

Dette look er et meget klassisk, feminint og 60’er inspireret look. Det er højt, elegant, men alligevel med noget kant.

Step 1:

Inden vi går igang med at påføre produkt, bruge varme osv i dette hår, så starter vi faktisk med at dele lidt hår fra i nakken. Det gør vi for at lave en base, som hårnålene kan sidde fast i, når vi skal lave vores opsætning.
Det gør vi ved at lave en inddeling i nakken i samme form som en diamant. Inddelingen skal være på baghovedet, og det er vigtigt at efterlade hår hele vejen rundt om inddelingen, for at have lidt hår ved hårgrænsen til at skjule basen med.
Håret inde i “diamanten” skal flettes langs hovedbunden i en “cornrow” og eventuelt længde fra fletningen syes eller sættes fast med nåle, i fletningen langs hovedbunden.

Step 2:

Nu kan vi påføre vores produkter.
Her har vi brugt KMS ThermaShape Hot Flex Spray i længderne for at give varmebeskyttelse og en smule hold, KMS AddVolume Styling Foam for at give en masse volume i bund og længder og KMS AddVolume Liquid Dust i toppen helt ned i hovedbunden for at give masser af hold og volume.

Step 3:

Lav en dyb sideskildning og føntør håret i den ønskede retning. Husk at give det masser af volume i bunden.

Step 4:

Toupér bunden og længderne i siderne og i nakken. Touperingen skal ligge på bagsiden af håret lodret tilbage mod fletningen, så der er masser af fylde, men stadig en pæn overflade på den yderste del af håret.

Step 5:

Brug spejlet til at skabe den ønskede facon i siderne. Brug en børste til at børste håret en smule bagud. Når håret er friseret i den ønskede form bagud, laver vi en lodret snoning rundt om spidsen på en spidskam, på midten af baghovedet. Snoningen fæstnes med hårnåle som her skal sidde fast i fletningen, der ligger indenunder.

Step 6:

Toupér alt håret på toppen og skab den ønskede facon.

Step 7:

Børst håret i toppen i den ønskede retning, men bagud. Snur halen af længderne ind i samme snoning som den der allerede er lavet. Denne snoning fæstnes også i fletningen indenunder.

Værsgo’ – nu er det bare i gang med at øve på dig selv.

Kunne du også tænke dig at se hvordan vi kreerede makeuplooket, så skal du heldigvis ikke vente ret længe.

Vi viser dig nemlig meget snart også en step by step guide til makeuplooket fra det store Boozt show fra Copenhagen Fashion Week.

Du kan også se mange flere “get the look” guides lige HER

Relateret indlæg