fbpx


Screen-Shot-2015-03-19-at-13.13.23-638x300
Ligner dit ”beach hår” altid et frizzy rod når du prøver? Med disse produkter kan du på ingen tid lave denne sommers største hårtrend – Bohemian waves! Looket er ’effortless’ på den helt rigtige måde, og passer til alt fra stilletter til sandaler. Og bedst af alt, du skal ikke ud og købe et krøllejern, da du skal bruge dit glattejern til at lave den s-formet bevægelse i håret! Se galleriet for produktinformation og lad dig inspirere af de smukke billeder.
Brug looket til hverdag, med et par sandaler og noget afslapet tøj – det ser super cool og smukt ud. Hvis du bruger looket i løbet af dagen, er der rig mulighed for at gøre det rimelig ‘messy’, da det kun ser mere edgy ud. Skal du hurtigt videre fra arbejde til fest? Intet problem! Du kan bestemme om du vil beholde det ‘messy’ look, eller gøre det mere ‘sleek’. For at skabe det sleek look, skal du blot frisere håret med en børste og derefter påføre en smule BumbleandBumble “Brilliantine” i spidserne! 1. BumbleandBumble Hairdresser’s Invisible Oil, 389kr. 2. John Frieda Volume Building Mousse, 49,95kr. 3. Tony&Guy Rough Texturiser, 129,95kr. 4. Ghd Curve Classic Wave Wand, 1399kr. 5. BumbleandBumble ‘Brilliantine’, 200kr. 6. Maison Pearson Handy Bristle & Nylon, 880kr.

Screen-Shot-2015-03-19-at-13.27.38 296_image_4_hero

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...