fbpx


Genskab Barbara Molekos look fra Zulu Awards 15’ – En smuk lilla læbe og massere af fokus på eyeliner og vipper. Nicci kreerede dette smukke look på Barbara, som er perfekt til enhver sommerfest. Selvom lilla ikke er det de fleste har på, har store internationale stjerne såsom Rihanna, Katy Perry og Rita Ora haft lignende farver på. Den ser fantastisk ud, lige meget hvilken hudtone du har, og er et friskt pust til alle de røde nuancer.

Purple is the new red!

 1. Start altid med at påføre en ansigtscreme i hele ansigtet, så din hud ser glowy og fugtet ud. Nicci Welsh Specielle mix.
 2. Påfør en concealer under øjnene, langs næseryggen og på de områder du føler der behøver en smule mere dækkeevne (urenheder osv.). Sørg for at påføre den med en pensel, for at produktet virkelig bliver arbejdet ind i huden. NARS Sephora Radiant Creamy Concealer, 205kr. og Nicci Welsh Concealer Pensel, 175kr.
 3. Fordi looket var til den røde løber og TV, brugte Nicci Airbrush som foundation. Det giver huden en fejlfri og ensartet overflade, uden det ser tungt og kedeligt ud. Sørg for kun at bruge et fint tyndt lag, da det giver det pæneste resultat. Dinair Airbrush Kit, 1799kr. http://nicciwelshshop.com/product/air-brush-kit-41/
 4. Vent et 1-2 minutter før du rør ved huden, efter du har brugt Airbrush, da det skal have lov til at fæstne.
 5. Påfør derefter en bronzer under kindbenet, templerne, kæben og på begge sider af næseryggen. Anvend en lille fluffy pensel til at blende det ind med, på den måde ungår du at det sætter sig i klumper på huden. Benefit Sephora Box Blush ’Hoola’, 250kr. Og Nicci Welsh Eye Blend Pensel, 199kr.
 6. Afslut huden med en smuk highlighter på toppen af kindbenet og langs næseryggen. Det giver lige det sidste ’touch’ af lækkerhed til huden. Bobbi Brown Shimmer Brick ’Beige’, 355kr. og Nicci Welsh Eye Blend Pensel, 199kr.
 7. Påfør en sort gele eyeliner langs de øverste og nederste vipper, med en eyeliner pensel. Forlæng eyelineren ud i et ’flick’ – på den måde får du dine øjne til at se større og længere ud. Hvis dit øje ikke kan bære et stort ’flick’, giver de stadigvæk en virkning, hvis du laver et lille ‘flick’. MAC Fluidline ’Blacktrack’, 145kr. og Nicci Welsh Eyeliner Pensel, 165kr.
 8.  Anvend en lys øjenskygge i den inderste krog af øjet – det vil også medvirke til at øjet ser større ud. Sørg for at blende det godt ind i huden, så den ikke lægger sig unaturligt uden på huden. MAC Eye Shadow ’Shroom’, 150kr. og Nicci Welsh Eye Smudge Pensel, 199kr.
 9. Mascara, mascara og atter mascara – til dette look er det vigtigt at vipperne virkelig er definerede og intense – både de øverste og nederste vipper. MAC Haute&Naughty Too Black Mascara, 185kr.
 10. For at booste vipperne lidt ekstra, kan du vælge om du vil have et par falske øjenvipper på – Her er det også både langs de øverste og nederste vipper. Anvend en pincet til at sætte dem på, da det gør det nemmere for dig at styre både lim og vippe. MAC Lash nr. 4 (til de øverste) og nr. 40 (til de nederste), 115kr. stk.
 11. Skab den smukke lilla farve til læberne, ved at mikse en rød og lyseblå læbefarve. Påfør altid din læbestift med en læbepensel, det gør det meget nemmere for dig selv. MAC Lipmix ’Red’ og ’Cyan’, 165kr. og Nicci Welsh Lip Pensel, 165kr.
(Alle pensler kan købes på Nicci Welsh Shop: http://nicciwelshshop.com)

IMG_0123

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...