fbpx


 

Tilfældigt, cool hår, der ser ud som om du ikke har gjort noget ved det, men det sidder alligevel perfekt – Det er også bedre kendt som textured hair. Det er en trend, der er perfekt til alle hårtyper, og den er blevet spottet på den røde løber, på celebrities og på gaden, som en cool ‘street style’. Det er perfekt til dig der går efter det skandinaviske/minimalistiske look. Men hvilke produkter er bedst, og hvordan skal de anvendes? Med nogle simple trin og et udvalg af markedets absolut bedst produkter, er du klar til selv, at genskabe det efterspurgte look.

 

WET SPRAYS

Sachajuan Ocean Mist, 199kr.

Kérastase Materialiste All-over Thickening Spray Gel, 255kr.

Wella Ocean Spritz, 190kr. 

DRY SPRAYS

Oribe Dry Texturizing Spray, ca. 300kr.

Shu Uemura Texture Wave, ca. 310kr.

Björn Axén Texture and Volume Dry Spray, 130kr.

 

Sådan gør du:

  • Påfør en “Wet Spray” i tørt hår. Det er vigtigt at du påføre rigeligt med produkt, da det giver længere holdbarhed og den rigtige tekstur over hele håret.
  • Lad håret tørre naturligt. Hvis du har travlt kan du føntørrere håret, men det er vigtigt at du ikke anvender en diffuser, da det skaber et meget kruset look.
  • Som afsluttende finish, kom en “Dry Spray” i hele håret. Løft små sektioner af håret op, imens du sprayer produktet i – Det skaber en mere tilfældig tekstur.

 

Kunne du tænke dig, at lære at lave et cool flettet hårlook? Find vores guide her. 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...