fbpx


Så går maj måned på held, en utrolig blandet måned vejrmæssigt må man sige, men de solskinsdage vi har haft har til gengæld været helt fantastiske hvis i spørger mig!

Jeg er rigtig kommet i sommerhumør, og det bærer denne måneds favoritter bestemt præg af – ud med de tunge farver og ind med de friske, lad os tage fat på denne måneds liste 😉

Maj favoritter – coming your way! 

 

Bobbi Brown – Extra Balm Rinse

Til alt det lækre solskin hører også solcreme, og lige så snart du bruger noget med SPF i, skal du også huske at få det renset ordenligt af igen om aftenen, for din hud kan slet ikke ånde igennem det, og når man nu kan forebygge urenheder, hvorfor så ikke gøre det 😉

Jeg elsker denne ansigtsrens fra Bobbi Brown, da den virkelig giver mig en ren følelse, uden at være udtørrende, og så dufter den så friskt af citrus.

Den har lidt en vaseline konsistens og er derfor også virkelig drøj i brug. Måden du anvender den på er, at du først fordeler en lille mængde, på størrelse med en 2 krone i dit ansigt, og kun i ansigtet – og den er ikke beregnet til at fjerne øjenmakeup.
Brug ikke noget vand endnu.
Først bagefter tænder du for vandet, det skal gerne være lunkent, og når det kommer i kontakt med balmen, bliver den hvid.

Jeg gør tit bare mine hænder våde, i stedet for at kaste vand i ansigtet, og så masserer jeg makeuppen væk med fingrene.

Til sidst skylder du efter med vand indtil den er helt væk. Bruger du tung makeup, som fx longwear foundation, så kan det godt være du lige skal gentage en enkelt gang.

MAC – Extra Dimension Blush

Jep jeg kan godt se der står blush på den, men jeg bruger den egentlig som highlighter, og har derfor valgt den i farven ”Telling Glow” som er lidt en peachy gold en af slagsen – LOVE <3

Jeg påfører den med den nye 141SH pensel fra MAC, men jeg kunne fx. også bruge blender penslen fra Nicci Welsh, men altså helt ærligt så har jeg bare et eller andet for pensler, så da jeg så MAC havde lavet denne, og 140SH, så var jeg nødt til at eje dem – Nej ikke bare prøve, men eje dem 😀

Bobbi Brown – Blush

Som sagt så har jeg byttet mine tungere farver ud med de friske, og her kommer blushen fra Bobbi Brown i farven ”Clementine” ind i billedet.
Jeg er fuldstændig tosset med den for at sige det mildt ! Den er lettere diskret, men får helt seriøst bare dine kinder til at gløde, og det er uanset om du er mørk i huden som mig, eller lys. Dog synes jeg personligt, at den gør sig bedst hvis du har en gylden undertone i din hud i stedet for lyserød.

… Ej men altså jeg ELSKER den her! Så skal du unde dig selv noget i den kommende måned, så gør lige dig selv den tjeneste, og i det mindste bare prøve den.

MAC – Lipglass

MAC har lige smidt disse lækkerbiskener på markedet, og jeg snoldrede tre farver med hjem, en af dem var denne, som ved første øjekast efterlader dig med indtrykket af at være rimelig crazy, men den er ret transperent i farven, og derfor bare super sommer fin. Den bærer til gengæld et crazy navn ”Rambunctious” – Say it out loud:

RAM – BUNC – TIOUS !

På trods af den transparente farve, så ligger den enormt godt på læberne, og jeg er sikker på den bliver en af mine sommerfavoritter!

Bobbi Brown – Eye Opening Mascara

Faktisk har jeg altid sværget til Bobbi’s Smokey Eye Mascara, og tag da heller ikke fejl, den har skam stadig en fast plads i min skuffe, men jeg er begyndt at kombinere den med denne basse. Og ja det er lidt en basse, for børsten er altså en halv gang større end en almindelig mascara, fordi der her er skuet helt op på max når det kommer til volume og længde, og hvem elsker ikke det?

Den er lidt sejere i konsistensen, og derfor skal man lige lære at arbejde med den, man må IKKE zigzagge med den, for så klumper den bare dine vipper sammen, arbejder du derimod med den i lange strøg opad, så får du et helt fantastisk og voluminøst resultat – Hvis i kunne, ville i se at jeg lige blinkede på ægte dådyr maner 😉

Jeg håber i blev inspireret af denne måneds favorit liste, jeg glæder mig til vi ses igen !

Till then – take care dolls <3 

HUSK

At du kan følge Frederikke’s NYE blog

Eller følge hendes liv

som professionel makeupartist

VIL DU

som Frederikke, være professionel makeupartist og hår stylist?

Så læs mere

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...