fbpx


Som noget helt nyt er jeg nu begyndt at lave lidt negle tips & tricks. Jeg tænkte, at jeg ville dele det med jer alle.

Dette look kalder jeg fra Nude til Sexy Luxedo. Jeg starter med en nude, som gradvist bliver mørkere og mørkere. Ala marmor look.

1. Start ud med negle,  der er renset og fri for alt gammel lak. Det kan være en god ide altid at have en klar underlak på.

2. Start med at male alle dine negle med en nude lak, som er fuldt dækkende. Derefter skal du bruge en lille spids pensel, som du ser på billedet her.

3. Ta´ nu en Mocca farve og med din pensel laver du små fine streger over hele neglen op til spidsen.

4. Den tredje farve jeg har brugt er en mørkegrå med en svag sølvundertone. Arbejd med samme teknik blot længere oppe på neglen og ud mod spidsen.

5. Og nu på med noget glitter…..”A girl gotta have Glitter”…. Ikk´ ? Brug samme teknik, men du kan godt køre linjerne ned i dine første to lakker. Dette giver dig lidt mere glam.

6. Afslut med en helt mørk bordeaux helt ude ved dine negle tipper. Jeg har brugt Luxedo fra Essie. Brug samme streg teknik, men kør ikke så lange streger som før.

8. For bedre holdbarhed, afslut altid med en klar overlak. Gerne 2 lag.

Voila …..

Prøv det…..det er sjovt. – Line Ahnstrøm

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...