fbpx


Fashion week is coming up! I morgen går det løs med CPH Fashion Week, og igen i år er mit Pro-team og vores fantastiske elever med backstage. Det er en kæmpe mulighed for vores elever, at opleve fashion week på helt nært hold, da det virkelig giver dem et indblik i hvordan vi arbejder. Denne gang skal der fremvises smukke F/W15 kollektioner, hvor vi skal style hår til forskellige shows. Hvis du også går og drømmer om at blive hår stylist og makeupartist kan du læse mere om min 8 ugers uddannelse på dette link: /courses/professionel/hair-and-makeup-artist/
For at komme i rigtig fashion week stemning, har jeg lavet en mini-guide til hvordan du skaber dette smukke look, som jeg kreerede for Stine Ladefoged SS15 kollektion. Looket er perfekt til både forår og sommer!

Ud fra Stines tanker, kreerede jeg et friskt glowy look, hvor øjne og hud var i fokus. Jeg gav den klassiske skarpe cat-eye liner et mere sommerligt tvist, ved at blende den med en varm brun øjenskygge – super lækkert og simpelt. På huden handlede det hele om glow, glow og atter glow. Jeg tilførte huden massere af fugt og mineral produkter for virkelig at booste gløden.

Følg denne step-by-step for at genskabe looket makeup-looket:

Screen-Shot-2015-01-26-at-15.05.49

1. Start med at påfører Softening Lotion over hele ansigtet på
vatrondeller, for at gennemfugte huden, så der ikke er nogle tørre
områder.

2. Anvend Mineralize Moisture Foundation i et fint tyndt lag i hele
ansigtet. Sørg for at blende den godt ind i huden, med en fluffy pensel,
da det giver et mere naturligt look.

3. Hvis der stadig er områder på huden der mangler en smule mere
dækkeevne, såsom urenheder, rander under øjnene, osv., påfør da Select Moisturecover for at ensarte huden helt.

4. Påfør Mineralize Skinfinish i farven ‘Soft And Gentle’ på toppen af
kindbenet og under brynet, for at skabe en lækker dewy hud med massere
af shine.

5. For at give looket et sommerligt udtryk, blendes ’Rosy Outlook’ Blush på æblet af kinden.

6. Dup en lille smule Blot Powder i t-zonen for at skabe kontrast i
teksturen på huden, hvilket giver ekstra fokus til den lækre glow på
kindbenene.

7. Med en fluffy pensel blendes ’Wedge’ øjenskygge over hele øjenlåget op til globelinjen. Sørg for at der ikke er nogen skarpe kanter.

8. Læg ‘BlackTrack’ gel eyeliner langs de øvre vipper som en klassisk cat-eye liner, og blend den derefter med en fast lille pensel for at gøre den mindre edgy.

Screen-Shot-2015-01-26-at-15.04.50

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...