fbpx


998197_10151739357389604_222517889_n

Kurser til dig, som vil finde DIN bedste makeup-stil!

Nu er erfaring, unikke metoder og viden indenfor makeup, hår og fashion kogt ned til en guide til dig og mig… Til os, som endnu ikke har fundet vores personlige makeup-stil.

Nicci og Nicci Welsh, Makeup Academy lancerer nu ”Wearable for Women” – en guide med fire inspirerende stilretninger og med tilhørende kurser, som kan hjælpe dig til at finde looket, som passer perfekt til netop…. DIG.
Du kan læse mere om Nicci Welsh´s enorme erfaring og lange karriere i make-up og hår branchen her på nicciwelsh.com. Nicci har dog erfaring indenfor makeup og hair styling som få andre. Og hendes teknikker indenfor faget er unikke –  og har også været grund til, at hun i dag kører N. W. Make-up Academy, som føder nyt talent ind i branchen – og hvis Pro artister også anvender hendes metoder, så alle med tilknytning til Academiet bruger de mest unikke metoder. Så Nicci og vores Academy kender til make-up, hairstyling og ikke mindst til fashion – på højeste niveau!
Men nu oversætter vi det hele til dig. Alt er nu kogt ned til en forståelig guide, så du også kan få noget ud af alle tips og tricks, der findes ”back stage”. På den måde vil vi hjælpe DIG til at finde DIN bedste make-up type.
“Wearable for women” handler nemlig i sidste ende om, at vi gerne vil hjælpe DIG med at finde DIN stil. En stil, som passer til netop dig og din personlighed.

Genkender du dig f.eks. ikke mindst i én af disse typer eller ”personligheder”?
– Klassikeren
– Den Rebelske
– Den Glamourøse
– eller Gudinden

Gør du ikke det, så hjælper vi dig – og vi guider dig via vores kurser.

Læs mere om, hvordan du finder DIN bedste makeup-stil her: /courses/wearable-for-woman-find-din-type/
Vil du ha´ tips til, hvordan du lægger din første makeup? Så læs her: /courses/min-forste-make-up/
Og er du interesseret i at blive professionel Makeup og Hår Artist? Så læs mere her: /courses/hair-and-makeup-artist/

Vi glæder os til at høre fra dig, og ikke mindst inspirere dig!

Kh

Nicci Welsh & Nicci Welsh, Make-up Academy

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...