fbpx


Fashion week i New York, Paris, London, København, osv., er altid et mekka for ny hår- og makeupinspiration. Hvert modeshow har oftest to Key-artister; en der står for hår, og en der står for makeup. Key-artisterne har derfor stor indflydelse på de kommende makeup og hår trends, da mange makeupbrands og magasiner, finder deres inspiration fra de forskellige modeuger.
Nicci har flere gange under Copenhagen Fashion Week været Key-artist til modeshows, såsom Designers Nest og Stine Ladefoged. Vores Pro-team er altid med ude og assistere hende, da der oftest er omrking 20 modeller der skal gøres klar til showet. Eleverne på skolen oplever også fashion week helt tæt på, da de på akademiet lærer de teknikker som Nicci har brugt under Paris og NY Fashion Week, og oftest er de også med ude når vi laver Copenhagen Fashions Week.

Det er en fantastisk oplevelse for dem at se hvordan det foregår backstage til et modeshowDerudover bliver der også holdt Masterclasses på vores akademi for eleverne. Til disse Masterclasses bliver eleverne bl.a. undervist af MAC’s Resident Trainer Michele Lerchedal, der er Key-artist under Copenhagen Fashion Week. Eleverne får på den måde de nyeste tendenser og teknikker. Nedenstående er billeder fra vores seneste Masterclasse med Michelle.

Hvis du gerne vil genskabe de lækre looks, får du her vores step-by-step guide:

LOOK 1: COLOUR

Start med at påføre ‘Moisture infusion Serum hydratant’ i hele ansigtet. Den øger fugtbalancen og giver en levende glød, god til kombineret hud. Giver en jævn balance i ansigtet.

Påfør derefter ‘Strobe Liquid’ i den midterste del af ansigtet for at give ekstra glød og shine til huden.

Anvend en mere dækkende foundation til dette look, for at få en helt ensartet overflade. Blend ‘Studio Sculpt Foundation’ i hele ansigtet med en fluffy pensel, for at få et naturligt look, selvom foundationen har fuld dækkeevne.

Skab dimensioner i ansigtet med en kold brun blush – Blend ‘Taupe’ på kindbenene, langs kæbebenet og en lille smule i templerne.

På øjnene er det vigtigt at starte med en god base, da der er mange farver der skal blendes sammen. Påfør en PaintPot i farven ‘Stormy Pink’ over hele øjenlåget – helt op til brynet. Sørg for at den er blendet godt ud.

Påfør derefter Chromagraphic Pencil i farven ‘Marine Ultra’ langs de nederste og øverste vipper. Påfør kun en lille smule af gang, og blend det med det samme, da den sætter sig hurtigt.

Dup Chromaline i farven ‘Primary Yellow’ i den inderste krog af øjet – blend det godt, men stadig så farven er stærk gul.

Dup Chromaline i farven ‘Magenta’ på den yderste del af øjenlåget, og blend den forsigtigt op i globelinjen.

Blend øjenskyggen ‘Electric Eel’ oven på den gule Chromaline – Herved skabes der en lys grønlig farve. Blend det resterende fra penslen lidt ind på øjenlåget, og langs de nederste vipper, så farven fader fra lysegrøn til blå.

Oven på den pink Chromaline blendes øjenskyggen ‘Freshwater’ – det giver en fantastisk flot dyb mørkeblå.

Blend nu den grønne farve sammen med den dybe blå hen over øjenlåget, med en fluffy pensel.

Mix øjenskyggerne ‘Tilt’ og ‘Blanc Type’ så du har en lyseblå tone, og blend kanterne sammen – Farven skal gå hel op til brynet.

Påfør Chromagraphic Liner i farven ‘Genuine Orange’ på den våde kant.

Giv dine øjne et ekstra ‘pop’ med Pigmentet ‘Reflects Transparent Teal’. Bland det med Mixing Medium for at få det til at holde længere. Dup det på midten af øjenlåget langs vipperne.

Afslut øjenmakeuppen med mascara – Anvend ‘Extended Play Lash’, da den giver massere af længde.

Fyld brynene ind med en farve der er 1-2 toner mørkere end normalt.

For at få den lækre orange farve på læberne brug da den samme Chromagraphic Liner i orange som til den våde kant. Fyld hele læben ind med den.

For at skabe dimensioner i læben duppes en lille smule Lip Mix i farven ‘Orange’, i midten af læben.

LOOK 2: TEXTURE

Her var der fokus på forskellige teksturer – glossy, glimmer, metallic, matte og shine. Du kan bruge hele looket, eller hvis det skal være lidt mere anvendeligt til hverdag kan du blot lave huden og øjnene.

Start med at påføre ‘Moisture infusion Serum hydratant’ i hele ansigtet. Den øger fugtbalancen og giver en levende glød, god til kombineret hud. Giver en jævn balance i ansigtet.

Påfør endnu et lag fugt mere i hell ansigtet – Anvend ‘Charged water Face and body Lotion’

Blend ‘Match Master Foundation’ i hele ansigtet. Den har medium dækkeevne, er naturlig matte i finish, og er fantastisk da undertonerne fra ens egen hud kan trække igennem.

Påfør ‘Match Master Concealer’ på de steder hvor du har brug for ekstra dækkeevne. Den er meget cremet, har ingen gul el. rød undertone dvs. den er neutral i pigmentet, og har medium til fuld dækkeevne.

Dæk det mørke/rødlige under øjnene med ‘Prep and Prime Highlighter sticks’ . Den Farvekorriger under øjne og fås derfor i 4 forskellige farver.

Dup ‘Paint Stick’ i farven ‘Pure White’, som highlighter med en ‘Duo pensel’ på kindbenene, panden, næsen, hagen og kæben

Dup ‘Studio sculp defining powder’ på øjnene, under øjnene, kinder og pande. Alle de steder der skal have matte tekstur.

Påfør PaintPot i farverne ‘Tailor Grey’ og ‘Stormy Pink’ i den indre og ydre del af øjet – Lad det midterste af øjenlåget være frit. Blend farverne med en fluffy pensel. Påfør også en lille smule under øjet – undlad også her den midterste del.

Anvend øjenskyggen ‘Omega’ ovenpå PaintPot’ne for give lidt ekstra dybde. Både over og under øjet.

Skab dimensioner i ansigtet med en kold brun blush – Blend ‘Taupe’ på kindbenene og i panden.

Bland Pigmentet ‘Silver’, med fugt, og dup det under de nederste vipper i midten af øjet. Dup det ligeledes i midten af øjet på øjenlåget – træk det her en lille smule op på øjenlåget for at få et metallic look.

Blend også ‘Silver’ Pigmentet på den øverste del af kindbenet, og på amor buen. Dette giver ekstra fokus til highlightsne.

På kinderne blendes Cream Color base i farverne ‘Root og ‘Premeditated’ forsigtigt på æblet af kinden for at give lidt liv til ansigtet.

‘Visk’ læbekanten ud med en concealer, før du påfører Lip mix i farverne ‘Burgundy’ og ‘Fuchsia’. Påfør dem midt på læben – Læben formes, men uden en skarp kant. Denne form for læbefarve er meget farvemættet, og giver derfor en super flot effekt.

Crome line i farven ‘Pure White’ arbejdes ovenpå de områder med highlight, med lette penselstrøg

Tryk ‘Clear Gloss’ Lip Gloss ovenpå pigmentet på øjne og læber.

Børst brynene op så de sidder pænt

Dup til slut Pigmentet ‘Reflects Gold’ oven på lip glossen.

Voila, og du har et fantastisk smukt look fyldt med forskellige former for tekstur.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...