fbpx


Sommeren er endelig over os, og vi kan med god samvittighed skabe en masse ekstra glød til både hud, hår, krop og ansigtet!

Olier er det nye sort, og der er efterhånden en olie til alt ting, derfor kan det også være svært at finde rundt butikkens hylder, når du skal finde den bedste olie til dig. Fælles for de olier vi har valgt, er at de absorberes hurtigt, giver fugt og genfinder din glød! Disse olier vil give dig en lækker sund glød, så du kan få det perfekte look til sommerdagene!

shimmer

The Body Shop Tinted Leg Mist, 100 ml., 185 kr., Maroccanoil Shimmering Body Oil, 50 ml., 365 kr., Bronze Goddess Shimmering Body Oil, 45 ml., 340 kr., IsaDora Bronzing shimmer oil, 50 ml., 159 kr.

BODY SHIMMERS

Få en smuk, skinnende og frisk hud med body shimmers! Body shimmers tilføjer ekstra shine og glød til din krop, og de fleste produkter giver ofte også lidt ekstra kulør, hvilket vi elsker! På den måde spare du også på solbadningen, som ikke er sund for din hud.

Hvordan: Smør et tyndt lag på de dele af kroppen, som skal være synlige – f.eks. ben og arme. Sørg for at fordele olien godt, så du får et jævnt og smukt resultat!

 

Body

Rudolph Sun, Organic Sun Body Oil, Spf30 150 ml., 295 kr., Ilse Jacobsen SUN, Seaweed Body Oil Spray Spf15/30, 150 ml., 185 kr., Bio-Oil, 60 ml., 199,95 kr. Rudolph, Acai Body Oil, 200 ml., 495 kr.

KROPSOLIE

Mange glemmer desværre, at fugte kroppen med enten bodylotion, body butter eller olier, efter badet. Det er til trods for, at kroppen har brug for meget fugt! Olier er et fantastisk alternative til bodylotions og cremer, da de er drøje i brug og giver hudens fugtbalance et boost! Mange af kropsolierne findes med solfaktor i, hvilket er ideelt til sommer. 

Hvordan: Efter endt bad smøres olie ind i huden, over hele kroppen – husk specielt de tørreste steder, som albuer og knæ, som behøver ekstra fugt. Skal du i byen, og vil gerne have en smuk ‘glow’, kan du duppe en smule af olien på skuldre og brystkasse.

 

Face

The Body Shop, Oils Of Life Intensely Revitalising Facial Oil, 30 ml., 325 kr., Matas, Juhldal Face & body Oil, 100 ml., 79,95 kr., Rudolph, Acai Anti-ageing Facial Oil, 15 ml., 795 kr., Xellence, Visible Change Organic Sweet Almond Oil 100 ml., 299 kr.

ANSIGTSOLIE

Selvom mange tror at olie i ansigtet giver fedtet hud, er det blot en skrøne. Olie til ansigtet fugter huden, gør den mere fleksible og giver dig en sund glød! Du kan både bruge ansigtsolier i din morgen- og aftenrutinen – din hud vil elske dig for det!

Hvordan: Sørg for at rense din hud så den er helt ren, det er vigtigt med et godt forarbejde! Anvend blot et par enkelt dråber til at starte med, da de fleste ansigtsolier er meget drøje i brug. Anvend et par ekstra dråber, på de områder der har behov for mere fugt. 

 

Hair

Wella Oil Reflections, Luminous smoothening oil, 100 ml., 225 kr., Bumble and Bumble, Hairdresser’s Invisible Oil, 100 ml., 389 kr., Oribe Gold Lust, 100 ml., ca. 350 kr., Davines, Oi Oil, 135 ml., 300 kr., 

HÅROLIE

Hårolien, den er efterhånden på enhver kvindes beauty hylde. Men det er ikke uden grund – hårolier giver håret et ekstra glasfuldt look, blødgør alle hårtyper og giver skinnende glas! Dit hår har specielt brug for hårolie i denne tørre og solrige tid, da både saltvand, sol og tør luft kan skade håret. 

Hvordan: Fordel et pump olie i hænderne og stryg dine længder og spidser med olien. Fordel ikke olie i hårets rødder, da det kan få håret til at se fedtet ud. Gentag hver morgen, hvis dit hår er meget tørt. Vi lover dig at du tydeligt kan se en forskel! Du kan bruge olie både i tørt og vådt hår. Anvend dog mindre i vådt hår, da det her kan være svært at fordele olien jævnt.

 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...