fbpx


Essie neglelakker introducerede sin første kollektion i vegas i 1981. Kollektionen bestod dengang af 12 nye farver og nogle af dem er stadig at finde i Essie´s perlerække af nuancer. Allerede året efter de lancere deres første kollektion kommer de med en base coat som de efterfølgende har udviklet og har idag en hel serie af pleje og beskyttelses produkter til hænder, negle og fødder så kvinders manicure og pedicure kan optimeres bedst muligt. 

De har gennem tiden været favorit lakker for bla. Dronning Elisabeth, Joan Rivers og har vundet en række af beauty awards for bla. Allure Magazine, Cosmogirls Magazine, Women Health, Reabook, Fitness Magazine og InStyle Magazine.

I 2008 er de representeret ved Mercedes-Benz Fashion Week, og I år kommer de så endelig til den Danske Modeuge og er med til Malene Birgers modeshow på torsdag.

Det er første gang at Essie er med under den københavnske modeuge. Vi har i denne sammenhæng booket vores event-team her fra Nicci Welsh Makeup Academy ud til at promovere Essie og bakke dem godt op om den fantastiske fremgang de har og deres arrangement i vores modeuge.

Her er lidt inspiration fra Essie som jeg varmt kan anbefale alle at hoppe ud i. Det er kun fantasien der sætter grænser for en flot, sjov, crazy, eller klassisk manicure.

Nyeste tiltag fra Essie er deres sleek sticks. som er blevet et stort hit. De klisters på neglen og files til, så de kan passe til enhver. Det er mit yndlings produkt for tiden.

Andre skønne farver og teksturer du kan finde der bla. deres mirror metallics, snakeskin magnetics, luxeffects, fall & summer kollektion og deres smukke breast cancer awareness kollektion og mange mange andre.

___________________________

 Photos from:

www.essie.com

Skrevet af: Line Ahnstrøm

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...