fbpx


Som nævnt i sidste uge, skulle vi med backstage med Essie ved deres første deltagelse i den danske modeuge. Det er første gang at Essie deltager i den danske modeuge og vi fra Nicci Welsh Event Team er glade for at være med til at dele denne oplevelse med Essie.

Looket for Essie var koordineret ud fra Malenes kollektion som igen denne sæson osede ud af hendes sofistikeret, sexet og altid glamourøse ladylike univers.

Luxedo er navnet på den lak som vi brugte. Det er en dyb blommefarve som faldt smukt ind i hele set-uppet og gav looket den sidste finesse. Vi brugte både Essies all in one underlak og deres good to go overlak, som har en super høj-glans finish der giver din maniqure den mest fantastiske glans.

Trods denne meget enkle men yderest sofistikeret maniqure, så vil jeg kort påpege hvor stor en udvikling og fokus vi har på vores negle for tiden, og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at vi vil komme til at se meget mere til Essie under de fremtidige danske modeuger.

 

Det har været et fænomen som har været en normalitet på de store internationale shows og Essie-representanter er selv at finde ved 20 shows under New York Fashion Week som starter her den 7 februar. Så det skal bliver rigtig spændende at se hvad der bliver lavet af smukke kreationer rundt omkring. Personligt er jeg vild med deres mange nailstickers som jeg håber de laver endnu flere variationer af. 

Her er jeg igang med at forklare pigerne bag BeautyJunkie (Birgitte Vedel-Lenz & Cecilie Gry) hvad Essie er ude med, de farver og stickers vi vil komme til at se og hvordan Essie er på ved ind på den danske modeuge.

Photos fra:

BeautyJunkie.looklab.dk

Nicci Welsh

Loreal

danishfashionweek.com

Brigade Noir 2012

fashionweek

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...