fbpx


 

Sådan laver du nail-looket…”Black with a twist”

Dette negle-look, “Black with a twist”, er ét af de tre negle-designs, som vi lavede til Moonspoon Saloon showet her under Copenhagen Fashion Week, og selvfølgelig –  i samarbejde med Essie.

Forberedelse dagen inden: Du skal male et stykke normal tape med den neglelaksfarve, du ønsker at arbejde med – altså den farve, som du ønsker at have i selve “trekanten på neglen”. Her på billedet er der brugt Essies “Buy Me a Cameo” i 2 lag og med sølvglitter drysset over, inden lakken tørrer helt på tapen. Men du kan selvfølgelig bruge en anden farve, hvis du har lyst til det. Husk dog, at lade det tørre i ca. 24 timer…. Herefter kan du skille det fra tapen og klippe præcis den facon, som du ønsker at ha´ på dine negle.

Til dette look, som du kan se ovenfor, har vi klippet dem ud i trekanter, så de passer til neglen.

Start altid med at preppe dine negle, så de er klar til dit look.

1. Blødgør dine neglebånd med f.eks. Essie´s “Disappearing trick”, som blødgør dine neglebånd, så de nemt kan skubbes ned bagefter. Det er vigtigt for ethvert neglelook, at din base er ren og klar.

2. Vask også altid hænderne, før du går videre. Så er de fri for olie og snavs, inden du påfører neglelakken, og lakken sidder meget bedre fast.

 

Step by Step: Guide

1.  Påfør først Essie Basecoat “All in one” på dine negle.

2. Så lægger du to lag sort lak, “Licorise” fra Essie på alle neglene.

3. Klip så sølv trekanter i den størrelse, som du ønsker fra den strimmel, som du har lavet dagen forinden. Læg trekanterne på din sorte lak, mens lakken stadig er våd. Det kan være nemmere at bruge en pincet eller en lille tang istedet for dine fingre til at placere trekanten på neglen.

4. Ta´så din topcoat, “Good to go”, fra Essie og giv dit look en fantastisk glans og ikke mindst rigtig god holdbarhed.

5. Afslut med Essie “Smooth Trick Deep Conditioning Cuticle Oil”, som giver dine negle den afsluttende finish. Den giver fugt til dine negle og neglebånd –  og reparerer med det samme dine tørre neglebånd og evt. udtørrede negleflader.

Og slut-resultatet bliver rigtigt flot :-).

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...