fbpx


Sidste uge bød på en masse nye erfaringer og viden for eleverne – ikke blot i forhold til teknikker, men særligt produktkendskab, som er ligeså vigtigt for at få en god start på en karriere som makeupartist. Hos Nicci Welsh Makeup Academy opfordrer vi altid til at gøre sig sine egne erfaringer i forhold til hvilke brands og produkter, som er gode at have i sit kit, men vi giver også rådgivning og anbefalinger. F.eks. er Nars, Bobbi Brown og MAC brands, som vi har gode erfaringer med og et stort kendskab til deres produkter.

Besøg fra DUFFLashes

I forlængelse af vidensdelingen om produktkendskab, bød ugen også på et besøg af stifterne bag DUFFLashes, som fortalte om deres vippekollektion og gav tips til den rigtige påsætning. De demonstrerede påsætningen på en model, så eleverne kunne stille spørgsmål undervejs. Slutvis fik eleverne to sæt vipper og en vippelim til deres startkit, så de er godt på vej.

 

Tid til Goodiebags!

Som den perfekte afslutning på ugen modtog eleverne goodiebags fra Nicci Welsh Makeup Academy, som en hjælp til at starte deres kit. Alle goodiebags indeholder alle de nødvendige ting for at skabe et fuldt look, og giver ligeledes mulighed for at eleverne kan prøve de forskellige produkter af – både inden for makeup og hår. Derudover fik eleverne deres Bobbi Brown-kort, så der er råd til flere af de sjove ting!

 

Følg med på bloggen for at læse mere om elevernes hverdag på Nicci Welsh Makeup Academy, eller find os på Facebook eller Instagram – @nicciwelshacademy.

Drømmer du også om en fremtid som professionel makeupartist og hårstylist? Så tilmeld dig lige her:

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...