fbpx


En Make-up Master Class: Vi lærer nye avancerede teknikker og udvikler vores metoder og idéer.

På Nicci Welsh, Makeup Academy –  og for vores elever i løbet af vores Pro´Artist uddannelse –  har vi altid Master Classes. Dem har vi for at lære nye avancerede teknikker og udvikle de metoder, som vi allerede kan og anvender professionelt som Make-up og hår artister.

I sidste uge havde vi en Make-up Master Class med Nicci. Her deltog Academiets elever, lærere og Pro Artister. Nicci gennemgik bl.a. hvordan hun havde skabt de flotte beauty cover looks, som du kan se på forsiden og inde i Matas´ Beauty Magasin “SKØN”, fra august måned. 

Her er nogle billeder fra vores Master Class på Academiet og lidt mere info om, hvad Nicci guidede os i til Master Classen.

Nicci guidede os i, hvordan vi anvender nye teknikker ifm. beauty shoots. Og denne dag var fokus bl.a. på perfekt prep af huden, hvordan man arbejde med forskellige “textures” og “layering” og forskellige toner til læbe-looks.

 

Alt i alt: En dejlig dag fyldt med inspiration!

Vil du også gerne blive professionel Make-up artist? Så kan du læse mere om vores Academy og 8 ugers intensive uddannelse her: /academy/

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...