fbpx


En klassisk eyeliner: Brug til daglig eller til fest!

En af de ting, som mange nok kæmper med foran spejlet – til daglig, eller når du skal ud – er at skabe den perfekte klassiske eyeliner, som slutter med et “flick” opad. Og det er ikke kun dig, som anvender vatpinde og makeup-fjerner for at få den perfekte eyeliner. Det gør vi professioneller Make-up artister også tit…

Så her er en hurtig step-by-step på, hvordan du hurtigt laver den klassiske eyeliner, så den nemmere sidder lige dér, hvor den skal –  ved første forsøg.

På billederne ser du en klassisk eyeliner på bl.a Cara og Angelina.

Guide til en klassiske eyeliner med et lille flick/twist.

Den klassiske eyeliner går nok aldrig af mode, og den passer nærmest et hvert øje.

For at tegne den klassiske eyeliner kan du anvende forskellige eyelinere (pencils, gel eyelinere, kohls og flydende eyelinere). Men for at få den mest præcise eyeliner med et skarpt “flick”, er en flydende eyeliner eller en eyeliner gel nok det nemmeste at arbejde med.

Trin 1) Når du sidder eller står foran spejlet, så snart med at læne din arm – eller placér den –  på noget fast. F.eks. på bordet…så ryster du ikke på hånden og kan tegne en skarp linie.

Trin 2) Du starter med at tegne en skarp, tynd linie så tæt indtil dine vipper, som du ovehovedet kan. Det er vigtigt, at du kommer så tæt ind på vippekanten som muligt. Ellers ender du med en lille hvid streg mellem eyelineren og vipperne. Og eyelineren giver ikke helt den effekt, som den kan.

Trin 3) Når du tegner stregen, så stop lige før, at du når den yderste kant af øjet. Du tegner med andre ord linien næsten færdig ved vipperne. Nu skal du nemlig tænke på, hvor du gerne vil have dit “flick”….

Trin 4) For at få “flicket/ winget” lige der, hvor du gerne vil have det, kan du nu tegne en lille prik dér, hvor du gerne vil have at din eyeliner skal slutte.

Trin 5) Når du har tegnet din prik dér, hvor eyelineren skal slutte, kan du nu trække/tegne eyelineren hen til prikken. Så har du helt kontrol over, hvor eyelineren slutter. Men husk at checke i spejlet ind i mellem, så dine linier med “flicks” ser præcis ens ud…. Når de er det, så har du en fin og klassisk eyeliner.

Vil du lære mere om, hvordan du selv lægger en flot makeup?  F.eks. til den store fest eller på en brud? Så læs mere her om vores 2 dages intensive weekend Make-up kursus den 26.-27. oktober: /courses/bridal-hd/ 

Alle fotos i denne blog er fundet på Pinterest….

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...