fbpx


Vi er i gang med at forberede os på vores næste hold som starter her efter sommeren i August måned. Men jeg synes lige vi skal se tilbage på det sidste holds fantastiske resultater.

Vores key produkter for hele holdet var MAC Cosmetics og Bobbi Brown produkter til makeupperne. Til alt håret bruger vi Oribe´s produktlinje, som er helt ubeskrivelig god.

Inden vi nåede til de flotte resultater så vores dag således ud:

Det glæder os jo altid at se vores skønne elever afslutte med så flotte resultater, men det skal alligevel siges at vi hver gang har elever med nerverne uden på tøjet. Alle elverne har altid mange overvejelser omkring looket, stilen, farverne, og håret inden de endelig beslutter sig for det de vil lave. Men at se at man kan komme fra en helt anden verden og efter kun 2 måneder kan udføre disse looks er os instuktører en stor stor glæde.

Det bekræfter os igen i vores teori om at alle kan arbejde kreativt som os og lave det de vil, hvis de sætter sig en stor portion flid, tålmodighed, og viljestyrke for sig.

__________

Line Ahnstrøm

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...