fbpx


Er du med på efterårets nyeste beauty tendenser? Hvis ikke, så er her en miniguide til dette efterårs ’key-features’:

1: ’Luscious lips’ – Wine-stained er IN, og der er ingen vej udenom her til efteråret. De lækre dybe røde nuancer på læberne er tilbage. Du kan vælge at vove dig ud i den helt mørkebordeaux læbe, der virkelig fanger blikke og er yderst hip og cool. Eller du kan vælge en klassisk rød læbe, hvis du ønsker et mere glamourøst og flirtende look. Øjnene til dette look skal være simple, for ikke at tage fokus væk fra de smukke læber – sammensæt det derfor med en tynd eyeliner og lidt mascara. Keep the eyes simpel but the lips daring and luscious.

2: Black is back – Hvis du er mere til det rockede look, med et intenst fokus på øjnene, så er dette efterår lige noget for dig! Eyelineren er igen i denne sæson IN, dog med et mere grafisk og rocket udtryk. Til det rockede look blendes eyelineren ud, således at fornemmelsen er tilfældig og grunge. Du kan selv bestemme hvor tyk eller tynd din eyeliner skal være, hvilket gør looket meget alsidig og anvendeligt – We love that!

Til det grafiske look er eyelineren ultra skarp og forlænget, med inspiration fra 70’erne, hvilket gør at looket bliver meget futuristisk men cool.

Læberne til disse looks er holdt i nude nuancer for at holde fokusset på de karakteristiske øjne.

3: ’Nude’n Nude’ – Ønsker du et mere mystisk, simpelt men stadig edgy look?

De grålige og støvede nuancer er ikke til at komme udenom her til efteråret.  Anvend forskellige toner af grå, lyserød og lilla i fadede nuancer og blend dem sammen, således at der skabes  dybde og forskellige dimensioner på øjet. Læberne til dette look kan for de vovede laves med mørke læber – Ellers er et par nude læber prikken over i’et, for at beholde lookets neutrale og simple look.

Vi håber i nu er klar på et herligt efterår med lækre læber og vilde øjne!

Test endelig looksne af der hjemme og hashtag os meget gerne på Instagram, så vi kan se hvor gude smukke i bliver:

Look 1: #nicciwelsh #lusciouslips

Look 2: #nicciwelsh #blackisback

Look 3: #nicciwelsh #nudennude

Dette blogindslag er skrevet af Sofie Brix Olsen

Referencer: vouge.co.uk og harpersbazaar.com

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...