fbpx


Som makeupartist og hårstylist er det vigtigt, at du har noget godt udstyr til lyssætning – ikke blot til selve makeup-lægningen eller hårstylingen, men til at tage billeder med. Og hvorfor er det egentlig så vigtigt? Det er det, fordi du skal kunne vise dit arbejde frem på en præsentabel måde for mulige kunder og samarbejdspartnere, og her er det afgørende at kunne se detaljerne i makeuppen eller hårstylingen, som en god lyssætning vil bringe frem.

 

 

En rigtig nem måde at få dit arbejde til at tage sig godt ud, er ved brug af ringlights, som er yderst optimalt netop til makeup- og hårbilleder. At det er formet som en ring, giver et rigtig smukt skær i pupillen på modellen, og så sørger det for en perfekt fordeling af lyset, så du undgår uønskede skygger. Derudover imiterer det almindeligt dagslys, som dermed giver en troværdig gengivelse af de virkelige farver.

 

 

Hos Nicci Welsh Makeup Academy bruger vi altid ringlights, og det er vigtigt at eleverne får taget billeder af alle looks de laver. Både så de kan følge deres egen udvikling og læringsproces, men ligeså vel så tidligt får opbygget en portfolio med billeder af hvad de kan.

 

Vil du også gerne have perfekt lys til dine makeup- og hårbilleder eller videoer? Så klik her.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...