fbpx


 

Til Designers Nest med Nicci, Event teamet og vores seje elever  –  og så lige en “quick guide” til showets hår-look 🙂

Sidste uge var spækket med events, shows og spændende jobs i forbindelse med Copenhagen Fashion Week for Nicci, vores Event Team og ikke mindst Academiets elever.

Og alle inkl. vores dygtige elever arbejde sidste torsdag også backstage til Designers Nest showet. Vi bringer derfor her lidt “behind the scenes” fotos fra dagen… Og læs endelig med! For til sidst kommer en quick guide til, hvordan du selv laver den funky wet look hår-style fra showet.

Det hele startede med en Master Class på Academiet med Nicci, som viste vores elever, hvordan håret skulle styles til showet. Alle elever assisterede nemlig også til Designers Nest…

Når man arbejder som professionel makeup & hår artist, skal man være parat på at sommetider rykke ud og arbejde “backstage”, udenfor :-). Så til Designer Nest arbejdede alle ude i det skønne vejr – og tilsidst også under parasoller og paraplyer, så ingen blev skoldet, før showet gik igang.

 

Hår-looket til Designers Nest var en lækker og kraftig wet look. Vi guider dig lige om lidt i, hvordan du selv skaber det.

 

Men først nogle super resultats-foto fra showet som Academiets elever, Event Teamet og Nicci skabte…

 

 

Quick guide til wet look hår-stylen fra Designers Nest:

1) Husk først at have dine produkter klar.

Til looket anvendte vi Oribes fantastiske produkter. Og “key” produkter var bl.a.: Oribes Maximista, Rock Hard Gel og Oribes nye Gold Lust Nourishing Hair Oil.  Samlet gav produkterne præcis det wet look, som vi gerne ville ha´.

2) Start med at rede alt hår stramt tilbage og lav en sideskilning.

3) Start så fra nakken og arbejd op ad i sektioner. For hver sektion sprayer du med Maximista tæt til hovedbunden og ud til ca. 1/3 på alle hår-sektioner.

4) Ta´ så Oribes nye Gold Lust Nourishing Hair Oil (eller er andet lignende produkt) – varm det godt op i hænderne –  og påfør det fra ca. 2/3 af hårsektionerne og helt ud til spidserne. Det gør du ved alle sektioner – fra ca. 2/3 af sektionerne ned til alle spidser – og så får du et flot wet look.

5) Børst så håret igennem med en kam. Det er vigtigt, at du holder kammen tæt ind til hovedbunden. Det gør, at olien fordeler sig, håret lægger sig endnu tættere ind til hovebunden og så hjælper det på at holde på “wet looket”.

 

6) Ta´så din Rock Hard Gel fra Oribe, og brug den ovenpå den del af håret, som har fået olie og ud til spidserne…. Der gør, at wet looket holder endnu længere! Du “låser” næsten looket med din gel, og olien smitter heller ikke af på tøjet ;-). Og så har du et look som på billedet.

 

Alt i alt: et fantastisk Designers Nest Event og et fantastiskt godt team work 🙂

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...