fbpx


Der findes et hav af måder hvorpå man kan påføre foundation – og som elev på Nicci Welsh Makeup Academy lærer du noget om dem alle. En af dem, som er fantastisk til at få huden til at se fejlfri ud – uden at det ligner du har en masse makeup på – er airbrush.

 

Airbrush er en måde hvorpå man kan påføre foundation på huden ved at bruge en meget fin ”spray”, lidt ligesom spray tan. Fordi det er så fint og delikat, kan du opbygge din foundation langsomt, og nemt kontrollere dækkeevnen. Resultatet er en hud, som ser så perfekt ud, at det ligner den er blevet behandlet i Photoshop.

 

Som makeupartist er det en vigtig teknik at kunne – både hvordan man samler, rengør og anvender airbrushsystemet, da det er en god måde at påføre foundation på i flere sammenhænge: f.eks. bryllupper eller photoshoots.

 

Som altid var det en spændende uge hvor eleverne blev dygtigere og lærte en masse nyt – for eksempel lærte de også om Facecharts tidligere denne uge.

Husk at følge med på bloggen, på Facebook eller Instagram, for at holde dig opdateret om hvad næste uge byder på.

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...