fbpx


Vi har som noget helt nyt opstartet nogle masterclasses her på akademiet og i sidste uge havde vi Body Shops kreative team inde til en hel dag sprængt fyldt med ny inspiration. Ligeledes har vi også afholdt vores kreative masterclass kursus, hvor vi udover at ha en hel dag med kreative makeup også havde en hel dag med airbrush og dens teknikker.

Vi gennemgik nogle af nutidens trends og teknikker. Nogle af de looks og inspirationsbilleder som vi kom omkring under vores kreative dage var:

Duo-lips – klassisk øjenskygge med et tvist – forlænget cat-eye med dobbelt linje – Black n’ white runway bryn – klassisk øjenskygge med et grafisk udtryk – busket men trendy´t  bryn – og ombre lips.

Dagene var super hyggelige – skønt at kunne udveksle tips og snakke om makeup i hele dage!

Her forklarer og viser vi looksne step-by-step hvorefter pigerne skulle lave det på hinanden med de key produkter som vi har demonstreret.

Pigerne er i fuld gang med at øve og ta billeder af det de laver, så de kan huske alle detaljerne.

Under hele dagen havde eleverne/gæsterne frie tøjler og kom også selv med fantastiske kreative ideer til forskellige looks. Men i store træk kom vi godt rundt om de forskellige looks som her.

Look 1 og 2 – Klassisk øjenskygge med et tvist og Duo-lips.

Look 3 og 4 – Forlænget cat-eye med dobbelt linje og busket bryn.

Look 5 og 6 – Black n’white runway bryn og klassisk øjenskygge med et grafisk udtryk

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...