fbpx


I sidste uge var Christiane forbi akademiet, for at blive gjort klar til Danish Beauty Award. Udover en fantastisk makeup, fik Christiane klippet den perfekte sommerfrisure! Det blev til en mellem lang ’bob’, hvilket ser super friskt og lækkert ud til hende! Læs hvordan Nicci stylede håret til den røde løber, og se hvem der vandt de mange priser til Danish Beauty Award.

Christianes hår step-by-step: 

  1. Påfør følgende produkter i håndklædetørt hår; Oribe Gel Serum i længderne og BumbleandBumble Surf Spray i bunden og lidt ud i længderne.
  2. Friser håret igennem og lav en midterskilning, inden du føntørre håret.
  3. Når du føntørre håret er det vigtigt at du bruger en børste til at frisere det igennem imens du tørre. Friser det i alle retninger, så du skaber volumen.
  4. Inddel håret i små sektioner, og krøl hver sektion med Ghd Klassisk Krølle Tang. Sørg for at sektionerne ikke er for små, da krøllerne skal se tilfældige ud.
  5. Lad krøllerne køle af.
  6. Kør fingrene igennem håret, så krøllerne løsner sig og looket bliver mere ’messy’.
  7. Kør fingrene igennem igen, men denne gang spray lidt BumbleandBumble DrySpun Finish Spray ind i håret. På den måde får håret hold og den rette tekstur.
  8. Afslut med lidt Oribe Superfine Hairspray – på den måde er du sikret hold i mange timer!

Se alle de nominerede og vindere i hver kategori via linket. Så er du opdateret på hvilke produkter du snildt kan købe med hjem næste gang du er på jagt efter nye produkter:

http://danishbeautyaward.dk/vindere/

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...