fbpx


Vi elsker at se vores elever udvikle sig hver dag gennem deres uddannelse.

Vi vil derfor gerne invitere dig med indenfor, så du kan se hvad de går og laver her på akademiet. I dag kan du møde Emilie, som var elev på vores seneste august hold. Her fortæller Emilie lidt om nogle af de forskellige ting hun og de øvrige elever lavede under den 1. uge af uddannelsen.

 

 
Hvad har du lavet i denne uge?

“Den første uge har vi lært the basics indenfor makeup verdenen. Jeg har arbejdet lidt med makeup ifb. med mit fag som frisør men jeg er i den grad blevet udfordret, hvilket er mega fedt. Vi har arbejdet med huden, brynene og øjnene og hver en del havde jeg kæmpe glæde og gavn af i weekenden hvor jeg skulle style to brude til deres store dag.”

 
 
Hvad var dit højdepunkt denne uge og hvilken teknik glæder du dig til at bruge mere?

“Højdepunktet den første uge var at komme i dybden med teorien bag makeup – hvorfor prep af huden er alfa-omega og hvorfor det er vigtigt at kigge grundigt på den der sidder i din stol så du kan skræddersy den perfekte makeup. Øjenskygge var klart der jeg blev mest udfordret og som jeg virkelig øver mig i nu. Jeg glæder mig helt vildt til vi skal lave mere af det.”

Har du nogle mål du vil opnå dette år?

“Jeg håber først og fremmest at jeg vil føle mig enormt godt klædt på når jeg står med mine pensler i hånden – Allerede på blot en enkel uge har jeg lært så meget og jeg suger alt viden til mig fra vores underviser der er enorm dygtige til deres arbejde og til at dele ud af deres erfaringer. Jeg håber jeg kan lande jobs indenfor musikbranchen og en masse photoshoots. Det ville være altså være DRØMMEN! “

 
Hvis du kunne tage 2 makeup produkter med til en øde ø, hvad ville du tage med?
 
“Hvis jeg skulle på en øde ø ville Eight Hour Cream og en solcreme være det jeg pakkede først, no doubt! Eight Hour er mit absolutte go to. Den fugter og reparerer huden og kan bruges over hele kroppen – og med en solcreme, så er du ligesom ret covered.
 

Følg med her på siden når vi løbende inviterer dig med ind i vores verden.

Du kan også læse meget mere om vores uddannelse lige…..

 

Relateret indlæg