fbpx


Vi elsker at se vores elever udvikle sig hver dag.

Vi vil derfor gerne invitere dig med indenfor, så du kan se hvad de går og laver her på akademiet. I dag kan du møde Cecilie, som fortæller lidt om hvad de har lavet den seneste tid.

 

 
Hvad har du lavet i denne uge?
Det har været så spændende en uge. Vi er blevet undervist i alt fra creative looks, såsom læber, øjne, graphic liner, derudover i økonomi, skat og moms så vi klar til at stå på egne ben. Vi har også været i Mac og få købt de sidste ting til vores kit.
 
 
Hvad var dit højdepunkt denne uge og hvilken teknik glæder du dig til at bruge mere?

Glæder mig til at bruge graphic liner samt blive endnu bedre til at skabe et look på læberne. Jeg synes der er noget helt specielt ved graphic liner som bare er unikt. Det med noget så klassisk, kan twistes til noget helt unikt omkring et hvert øje og tilføje så meget personlighed til et look.

Har du nogle mål (goals) du vil opnå dette år? 

Vil gerne videre udvikle mig inden for Make up, og komme endnu mere igang med at skabe et univers på min Instagram. Jeg vil også finde en fotograf så vi sammen kan få lavet nogen fede billeder. Lige nu går jeg også med tankerne omkring at få skabt et navn og blive freelancer ved siden af mit arbejde som frisør. Så begge disse verdner kommer til at gå hånd i hånd.

 
Hvis du kunne tage 2 makeup produkter med til en øde ø, hvad ville du tage med?
“Hvis jeg skulle vælge 2 makeup produkter til at tage med på en øde ø ville det helt klart være vaseline og en vippe/bryn børste! Så er vipper, bryn, skin og glow covered! “
 

Følg med her på siden når vi løbende inviterer dig med ind i vores verden.

Du kan også læse meget mere om vores uddannelse lige…..

 

Relateret indlæg