fbpx


Vi elsker at se vores elever udvikle sig hver dag.

Vi vil derfor gerne invitere dig med indenfor, så du kan se hvad de går og laver her på akademiet. I dag kan du møde Andrea, som fortæller lidt om hvad de har lavet den seneste tid.

 

 
Hvad har du lavet i denne uge?
“I denne uge har vi fået meget mere kreativ frihed og det har været mega nice at lege med farver og former. Det bedste har nok været det grafiske øjen look lavet med MAC cosmetics acrylic paint som virkelige krævede max præcision”
 
 
Hvad var dit højdepunkt denne uge og hvilken teknik glæder du dig til at bruge mere?
“Mit højdepunkt var klart det grafiske øjen look lavet med mac cosmetics acrylic paint,  og jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde mere med at lave blocked brows og se hvilke øjen looks jeg kan lege mere med nu når man ikke har et bryn at skulle tænke på.”
Har du nogle mål du vil opnå dette år?
“Et af mine helt store mål for i år er at lande et job for et større magasin. Et andet mål er at arbejde til fashion week, da jeg tror det kunne være enormt spændende at arbejde i den type setting.”
 
Hvis du kunne tage 2 makeup produkter med til en øde ø, hvad ville du tage med?
“Hvis jeg skulle vælge 2 makeup produkter til at tage med på en øde ø ville det helt klart være vaseline og en vippe/bryn børste! Så er vipper, bryn, skin og glow covered! “
 

Følg med her på siden når vi løbende inviterer dig med ind i vores verden.

Du kan også læse meget mere om vores uddannelse lige…..

Relateret indlæg