fbpx


 

Vi har lidt billeder vi gerne vil dele med jer fra vores dejlige dag sammen med x factor deltagerne under deres optagelse ved musikvideoen til Danmarks indsamlingen til Afrika som blev vist i fredags.

Optagelserne til videoen blev lavet ude i DR byen hvor Line Nowak, makeup artist for DR arbejder til daglig. Da vi havde med så mange deltagere at gøre var vi kaldt ind for at lave de skønne deltagere mens Line tog sig af dommerne.

Støttesangen En Verden er skrevet af Anne Linnet. Idag arbejdede vi for et fælles mål som er langt større end det enkle individ. Nemlig at indsamle penge til afrika. Det er dejligt når ens arbejde er med til at gøre en forskel og vi har nydt at smukkesere deltagerne i videoen. Vil også lige understrege at der blev indsamlet næsten 76 millioner danske kroner under DR’s show, hvilket jo er fuldstændig fantastisk.

Her er lidt af de produkter jeg ikke vil kunne arbejde uden når jeg arbejder på High Definition også kaldet HD Tv.

Min Airbrush. Den giver mig altid den perfekte hud, så intet kan ses på tv i forhold til små skønhedsfejl i huden og farveforskelle som pigmentfejl, acne, udbrud osv.

Jeg bruger altid mine sculping nuancer som giver mig mulighed for at shape den form jeg vil fremhæve i ansigtet.

Ved en video arbejder man altid med masser af lys i mange vinkler, så min anti shine er også et must for at kontrollere fugten i huden inden jeg overhovedet starter på noget andet.

Arbejder med Oribe produkter som sørger for mit look holder hele dagen og ik klasker sammen efter 1 time.

Videoen er lavet af Michael Christensen, Gaucho Film, og kan ses / købes her hos DR:


Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...