fbpx


En lille recap på sidste uges modeuge med L´oréal Paris.

Deres Key makeup artist Anne Staunsager har stået for de forskellige looks og i samarbejde med de forskellige designere fundet frem til det som komplimenterede deres kollektion af tøj bedst. Som altid er Annes arbejde udført til præcison og hun er en helt fantastisk makeup artist. Igen i år ser vi hvordan hun har lavet smukke kreationer og jeg synes bestemt vi lige må se på dem igen.

Backstage fra Designers Remix

 Final Look

Til looket er brugt Superliner Perfect slim

Backstage fra SAND

 Final Look

 

 Til looket er brugt superliner Moonlight for at markere øjnene.

Stine Goya 

Normalt har alle modeller ved et show gerne den samme makeup og hår, således at man får et ensartet billede og tøjet kommer ofte mere til sin ret. Men her ved Stine Goya´s show havde modellerne 4 forskellige looks som hver var tilpasset det stykke tøj og den følelse som Stine gerne ville udtrykke. Modellerne var delt ind i 4 rum hvor man kunne se tøjet nærmest som en udstilling mere end et show. Interessant og super fint synes jeg.
Min favorit af de 4 looks
Til looket her er jeg selvfølgelig super fasineret af deres nail stickers. Det har vil jo allerede snakket meget om og vi kommer ikke udenom at det er en af de næste helt store trends vi kommer til at se mere til.
Til looket har de bla. brugt læbestiften Color Riche Tose Tendre og nail stickers “Lame”
Photos fra:
L´oréal Paris danish fashion week

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...