fbpx


Som det eneste asiatiske show på Copenhagen Fashion Week, blev Fashion Hong Kong afholdt i de smukke lokaler i Thorvaldsens Museum i tirsdags. Showet består af 4 designere som hver viste dele af deres kollektion frem. Designerne var Kenax Leung, Kay Li, House of V og Dora Chu. Med 4 designere betød det også at der var 4 forskellige hairstyles og 4 forskellige makeup looks. Derfor vil du i billederne bemærke de forskellige looks, til trods for at det var samme show!

Vores favorit boss-lady, Nicci Welsh, var key artist på både makeup og hår ved dette show, og fik hjælp af sit eget skønne Pro-team til håret hvor de brugte styling tools fra GHD og hår produkter fra Oribe, makeuppen stod et skønt MAC-team for at udføre!

Det var smukke lokaler, fantastiske designs og mest betydningsfuldt af alt – så var det et helt fantastisk team Nicci havde med sig!
Nyd backstagebillederne fra Fashion Hong Kong lige her.

 

Se mere til vores fantastisk pro-team, som alle er tidligere elever fra akademiet her.
Tryk på navnet og du vil komme direkte til deres Instagram-profil.

Nini, CamillaVicki, Cecilie, PernilleMiaBettina og Emilie

Vi lover at du for guides til alle de looks vi lavede under
CPHFW AW17

Så længe du venter kan du læse meget mere om vores professionelle 8-ugers uddannelse til
makeup artist og hår stylist lige…

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...