fbpx


Så er vi endelig kommet til en af de dele ved kurset som eleverne altid glæder sig helt vildt til. Nemlig vores Airbrush sektion.

De lærer hvordan man håndtere en airbrush, renser den og plejer den. 

Når vi har styr på alt det tekniske, så går vi videre og snakker om de områder hvor airbrush er uundværligt, så som HD TV, red carpet, bridal og mange andre større events hvor vores kunder skal bruge en langtidsholdbar makeup.

Vi træner på alt fra hud til brush, bryn og kontour.

Jeg har endnu ikke mødt nogen som ikke kan li at få airbrush på og statestikken her på akademiet er støt stigende med interessen for airbrush,

Hvis du også ønsker at lære hvordan en airbrush virker samt hvordan vi arbejder med forskellige teknikker til at få det perfekte resultat, så har vi nu vores 2 dags kreative makeup kursus, hvor alle disse ting vil blive gennemgået. Du kan læse meget mere om kurset her og tilmelde dig direkte via ansøgningsskemaet under kursusinformationen.

Kreative Makeup Weekend

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...