fbpx


Glædelig 3. søndag i advent!

I ved hvad det betyder… Her hos Nicci Welsh Makeup Academy er det blevet tid til endnu en lækker advents-giveaway! Vi har glædet os til at kunne afsløre, at du i dag kan vinde det uundværlige Nicci Welsh Mini Brush Kit!

Enhver kvinde har brug for gode makeup pensler – også dig!
Dette Mini Brush Kit består af 7 lækre og professionelle makeup pensler som Nicci selv har udviklet. I dette sæt er penslerne lavet i en ministørrelse, og de kommer i en lille praktisk taske, som gør det nemt for dig at holde styr på dem, og som passer perfekt til enhver håndtaske eller til at tage med på rejsen.

Sættet har en værdi á 479kr og indeholder disse 7 makeup pensler:

Foundation Brush
Blusher Brush
Eyeshadow Brush
Eye Blend Brush
Eyeliner Brush
Eyebrow Brush
Concealer Brush

Vi ved at det er penslerne som er hemmeligheden bag et professionelt makeup resultat, så med disse 7 pensler har vi sørget for, at du er dækket godt ind til ethvert smukt makeup-look! Køb sættet her, eller deltag i vores giveaway: Som i dag foregår ovre på vores Instagram profil @nicciwelshacademy, så hop derover og deltag! 

Vinderen er fundet, og er blevet kontaktet!

Held og lykke!

Mangler du inspiration til det perfekte night-look? Se og genskab Cecilie Lassen’s look her…

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...