fbpx


I søndags afholdte vi Advanced Braiding Class, hvor vores instruktør Nini, som er Head Of Education på Nicci Welsh Makeup Academy, underviste. Nini er uddannet frisør og makeup artist, og udover at have en lang liste af kendte ansigter på CV’et, er hun også vores braiding ekspert her på akademiet.

 

Det var en yderst inspirerende dag, og dejligt for os at se så stort et engagement fra kursisterne. Vores braiding kurser henvender sig både til professionelle, som skal hjem og inkorporere teknikkerne på egne kunder, og til dem, som har mindre erfaring.

 

 

På kurset blev der undervist i et stort udvalg af fletninger – f.eks. 5 stranded Dutch braid, Dutch Fish tail og Chain braid. Kursisterne lærte desuden to komplette looks med de smukke og trendy Cornrow og F8-fletninger og hvilke produkter man skal anvende for det mest optimale resultat.

 

 

Formålet med kurset var at videregive teknikker, som kursisterne kunne bruge på egne kunder eller sig selv, at inspirere og give vejledning individuelt i forhold til de udfordringer man måtte have.

 

 

Følg med på Facebook, Instagram eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få besked næste gang vi afholder Advanced Braiding Class.

Relateret indlæg