fbpx


 

Kokosolie er et vidundermiddel til din skønhedsrutine! Det kan klinge hult, men sandheden er, at kokosolie kan bruges til meget mere end blot madlavning. Det er et ’does-it-all’ produkt, som ikke kun giver fugt indefra når du spiser det, men det har også uendeligt mange andre funktion, når det kommer til ydre skønhed. Hvem ved, måske det skal erstatte ét eller flere af dine dyre cremer, efter du har læst denne artikel? 

 

Anvendelses måder:

1. Hårmaske

Der er intet som sundt og velplejet hår, men efter en lang kold vinter og sommersolens stråler, er det de færreste af os der har sunde spidser. Anvend derfor kokosolie som hårmaske, da det genopbygger hårets fugtbalance. Påfør en lille smule i spidserne af håret, sæt det op i en knold og lad det sidde i mindst 15 min. Vask det derefter ud med shampoo i badet. Det er en god ide at gøre det en gang om ugen til at starte med, og derefter kan du trappe ned og gøre det efter behov.

 

2. Farvel til frizz

Hvis dit hår har behov for dagligt pleje, og hårmasken ikke er nok, kan du tage en lille smule kokosolie ud i håndfladerne og kramme det ind i spidserne af håret. Det fjerner al frizz og giver dine spidser et friskt pust.

 

3. Olie til kroppen

Massér olien ind i huden, straks efter du er kommet ud af badet, da huden absorberer mest optimalt på dette tidspunkt. Anvend kun en lille mængde produkt, da det er meget drøjt i brug. Hvis du ikke kan lide duften, kan du dryppe et par dråber lavendelolie ned i olien inden du påføre det.

 

4. Læbepomade

Tørre og sprukne læber er noget mange døjer med pga. det omskiftelige vejr. Brug kokosolien som din læbepomade og du vil efter kort tid have smukke og velplejede læber. Gør det mere praktisk, ved at tage lidt af olien over i en plastikbøtte, så er der altid plads til den i tasken.

 

5. Neglebåndspleje

Dup lidt kokosolie på neglebåndene inden du går i seng, og næste morgen vil dine negle se sunde og smukke ud.

 

6. Highlighter

Du behøver ikke bruge hele dit budget på et utal af highlightere. Dup en lille smule olie på kindbenene inden du påføre din foundation, og du vil med det samme kunne se hvor sund og smuk din hud skinner.

 

7. Makeupfjerner

Påfør lidt af olien på en vatrondel og anvend den på samme måde som din normale makeupfjerner. Rens efter med lunkent vand. Mildt og skånsomt forsvinder selv vandfast makeup, og din hud bliver samtidig fugtet.

 

8. Body scrub

Bland salt og kokosolie, massér det rundt på kroppen, og du vil kunne mærke og se forskel med det samme. Der findes mange dyre body scrubs på markedet, men med denne kombination har du et hjemmelavet produkt der måler sig med selv de dyreste formularer.

 

 

 

Relateret indlæg

VI GENTAGER SUCCESEN: ADVANCED BRAIDING CLASS

Share Share Tilbage i marts afholdte vi Advanced Braiding Class på akademiet – måske du kan huske at have læst om det her. En masse har efterspurgt at vi holder det igen, så vi har lyttet! Og derfor kan du nu få muligheden for at deltage, når vi afholder kurset...